یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه خیلی میترسم از برش خوردن تحمل ندارم اونجام و دست کاری کنن😔
قربونت برم اصلأ برش رو متوجه نمیشی اولأ که بیحسی میزنن ثانیأ اون موقع از ذوق تمام شدن دردا داری روی ابرا پرواز میکنی. نمیدونی چقدر حس بعد از فارغ شدن خوبه
نگران نباش اگه ببینند زایمان به خوبی پیش نمیره میبرن اتاق عمل.
شهرما اهمیت نمیدن خواهرم یه روز عصر رفته بود تافرداش ظهر درد کشیده بود میگفت وحشتناک دست میکردن تو ببینن بچه جلو اومده یا نه حالش خیلی بد بود بعد زایمان
شهرما اهمیت نمیدن خواهرم یه روز عصر رفته بود تافرداش ظهر درد کشیده بود میگفت وحشتناک دست میکردن تو ...
اره یه خانومی برام تعریف کرد کلی درد کشیده بود بچه موقع زایمان کبود به دنیا اومده بود گذاشته بودن دستگاه یک هفته بود نمیتونست خوب نفس بکشه پاشم کج شده بود
اره یه خانومی برام تعریف کرد کلی درد کشیده بود بچه موقع زایمان کبود به دنیا اومده بود گذاشته بودن دس ...
بیشعورا نه طبیعیشون مثل آدم حواسشون به آدمه نه اجازه سزارین اختیاری میدن باید بری دکتر پیداکنی کلی زیر میزی بدی تا بیاد سزارین بعدم میگن فرزندآوری کم شده
آخه اون جاش نمیمونه تو یه فیلمه دیدم بد برش میزنن خیلی زیاد برش میزنن بعد میترسم عفونت بگیرم
اگه دکتر کارشو درست انجام بده از اولشم بهتر میشی. من بعد از زایمان مثل اول ازدواج شده بودم. شکمم ترک نداشت البته دومی به اندازه سه تا بچه ترک خورد. خلاصه رفتم پیش ی دکتر دیگه معاینه کرد گفت شما اصلا زایمان نداشتی؟