2777
2789
عنوان

میخوام ازدواج مجدد بکنم ببینیداین خواستگار راستگو یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3027 بازدید | 163 پست

شما صبر کن یکم اون تروماهای رابطه قبلی رو هضم کن بفهم علت چی بوده چکار کنم دوباره دچار مشکل نشم 

کلا بشین با خودت ببین چند چندی 

بعد هم در کل نظر مثبتی به این آشنایی ها ندارم مخصوصا که از اولش راست نگقته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا هر کسی تو این سایت دنبال همسر می گرده، حتما دروغگو است، اولا باید دقیق تحقیق و جستجو کنید ببینید از نظر دین و اخلاق و صداقت و شخصیت و مرام و درآمد و خونه زندگی وخانواده و اصالت و... چه جور آدمی است، به نظرم بیشتر دنبال دوستی و ازدواج موقت است، پیشنهاد می کنم اعتماد نکن، آدمدعاقل از ی سوراخ ۲ بار گزیده نمی شه

واقعا نمی‌فهمم جرا کل زندگیو‌ تو شوهر کردنه زرتو زرت میبینین.بعد ی تجربه ی بد ی کم رو خودت کارکن.تلاش کن مستقل شو رو پای خودت وایسا هرجقد سخت بازم باید تلاش کنی.انقد ک تو شوهر کردن مصممی تو مستقل شدن مصمم باشی مطمعن باش دیگه آدمی این مدلیو تو زندگیت راه نمیدی.

معلومه ک دروغ میگه.اون عرضه می‌داشت ک خودشو زن جا نمی‌زد بیاد تو نی نی سایت.بعدم ی کم ب خودت فرصت بد ...

چون بچه دارنمیشه منم بچه دارم فکرکردم موقعیت خوبیه ممکن دیگه کسی بچه ام قبول نکنه ولی خودمم اصلا به دلم نبود بلاکش میکنم

منم خواهر شرایط تو رو دارم بعد طلاقم تو رابطه ایم همیشه می‌گه میام خواستگاریت گلم

متوجه نشدم یعنی الان باکسی تورابطه هستید ؟ هنوزخواستگاری نیومده ؟