۳ماهه جداشدم ی بچه یکساله هم دارم توهمین نی نی سایت تاپیک زده بودم درموردازدواج مجدد یکی امد گفت برادرم جداشده دنبال همچین کیسی هستیم جون بچه دارنمیشه دوست داری بیابابرادرم آشنا شو من شماره دادم رفتیم روبیکا حرف بزنیم که گفت من خودم اقاهستم و خواستگار بعدش گفتم باشه اوکی حالا چون تونی نی سایت در مقابل آقایون جبهه میگیرن خودشو خانم جازده بعد الانم میگه پارتی داشتم تونستم اسم زن سابقمو از شناسنامه پاک کنم آخه بعد جدایی وقتی باکره نباشی پاک نمیکنن این میگه پارتی داشتم منم تهرانم ایشون مشهد برای زندگی هم میگن باید بیای مشهد شما بودید به آشنایی ادامه میدادید اصلا این راست میگه به نظرتون ؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
معلومه ک دروغ میگه.اون عرضه میداشت ک خودشو زن جا نمیزد بیاد تو نی نی سایت.بعدم ی کم ب خودت فرصت بده از اولی جه خیری دیدی ک ب این سرعت رفتی تو رابطه.وقتی آدم ی بار شکست میخوره واسه دفعه دوم هر قدمو باید با هزار احتیاط برداره بعد شما ۳ماه بعد دنبال ازدواجی اونم با کسی ک تو مجازی بهت معرفی بشه حالا اون مجازیم نی نی سایته.اینجوری ک شما راه پیش گرفتی کلا باید تو سالنای دادگاه باشی
من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂 آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨