2777
2789

حاجت منم همینه همیشه دعا کنید 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینو‌میخامممم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
دعا میکنیم.ولی خودتم یه تقلایی کن🫡

مرسی عزیزم❤آخه ماجرامون خیلی طولانیه عشقم صاحبکارم بود..اول اون عاشق من شد دیگه جز من به هیچ کس توجه نمیکرد .مدام هموامو داشت.شبایی که میخواستم بیام خونه و بابام نمیرسید بیاد دنبالم میرسوندم خونه..یبارم دیدم آروم داره به اون همکارم میگه میخوام برم بگیرمش و ازش خیلی خوشم اومده..خلاصه انقدر دوستم داشت که حتی از نوع نگاشم مشخص بود و همه ام فهمیده بودن..منم آروم آروم یجوری عاشقش شدم که نگو..ولی این آخر یهو باهم دعوامون شد و من اومدم😢دیگه ام هرچی زنگش  میزدم برنمیداره😢دیگه نمیدونم چیکار کنم شبانه روزم شده فکر و خیال و دعا..ببخشید طولانی شد

توهینم کردین به هم تو دعوا؟سرچی دعوا کردین

سر اینکه من هنوز درست قیمتارو یاد نگرفته بودم اومد جلو کاسبا کلی داد سرم زد ...منم بهش گفتم فک کردی کی که هستی که اینجوری سرمن داد میزنی اونم گفت پرتت میکنم بیرون ...منم کیفم و برداشتم و اومدم