2777
2789
میلی گلد چیه؟

امضامه

یه برنامه امنه

از بازار میگیری‌هر یک نفر که دعوت کنی ۵ سوت طلا میده بهت 

الان خواستی دانلود کن کد معرف رو بزن   milli-9fqiq

اگه کد نزنی طلای اولیه رو نمیده

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره ولی کرایه اش زیاد نیست ماهی یه تومنهبازار ماهی ده پونزده میلیونه اون پایین پایین هاش

اره اینم هست امیدوارم نامردی نکنن و زود بیارن بدن من تابستون لباس کودک اوردم ازترس این ک نیارن پولو بدن بهشون نگفتم تو اینستا پیج زدم اومدم نتونستم بفروشم😄

منم خیارشور ترشی عالی درست میکنم ولی کجا بفروشم خجالت میکشم آشناها ببینن بگن تااین حد مونده داره ترش ...

من میدادم میوه فروشی وسوپری سر کوچمون میفروخت خیلی خوب بود اما الان شرایطشو ندارم

میلی گلد چیه؟

من الان مدام ادما رو دعوت میکنم

خوبیش اینه به دو طرف یکسان جایزه میده 

هم من هم کسی که دعوت شده هرکدوم ۵ سوت 

اگه دانلود کردی کد بزن هردومون بگیریم

OEEQWG

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره ولی شوهر من حساسه اگه یه حرفی بشنوه دیگه بساطمو جمع میکنه

عزیزم اعتماد به نفستو ببر بالا 

حقوق بازنشستگی پدر من نصف بقیه اس

فوت کرده

مادرم تو خونه رب انار شیره انگور وغوره وابغوره درست میکنه یکمشو میده مغازه برادرم میفروشه بقیشو خودش خونه هیچکسم هیچی نمیگه بهش

ماهی ۲۰تومن هم درمیاره

سالی ۳بار سفر میره 

خرج خونه ارو میده

برای برادر دیگم ماشین خریده 

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

اره اینم هست امیدوارم نامردی نکنن و زود بیارن بدن من تابستون لباس کودک اوردم ازترس این ک نیارن پولو ...

نه خدایش مشتریامون اشنا هستن یارانه به یارانه میارن 

بعدشم ما تا سقف پونصد تومن جنس میدیم بیشتر نمیدیم که

من الان مدام ادما رو دعوت میکنمخوبیش اینه به دو طرف یکسان جایزه میده هم من هم کسی که دعوت شده هرکدوم ...

عزیزم ممنون ولی حوصله این جور برنامه هارو ندارم یعنی نمیتونم اعتماد کنم 

من یمدت خیارشور وترشی درست میکردم ،فروشم خوب بود باردارشدم ول کردم

عزیزم کجا میفروختی؟

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
من الان مدام ادما رو دعوت میکنمخوبیش اینه به دو طرف یکسان جایزه میده هم من هم کسی که دعوت شده هرکدوم ...

این کد اشتباهه ویرایشم نمیشه 

کد درست تو امضامه milli-9fqiq

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ممنون ولی حوصله این جور برنامه هارو ندارم یعنی نمیتونم اعتماد کنم

والا من مدام دارم برداشت میکنم

برای ماها که تو خونه ایم خوبه 

خودت میدونی

اخه یه قرون پولم نمیخواد ازت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اعتماد به نفستو ببر بالا حقوق بازنشستگی پدر من نصف بقیه اسفوت کردهمادرم تو خونه رب انار شیره ا ...

اخه شرایط فرق میکنه شوهر من درآمدش تو فامیل ازهمه بالاتره ولی هیچی نمیمونه برامون مطمعنن حرف درمیارن الن ک الانه میگن خوشبحالت ولی خبر ندارن کارتم همیشه صفره هیچی ندارم😬

اخه شرایط فرق میکنه شوهر من درآمدش تو فامیل ازهمه بالاتره ولی هیچی نمیمونه برامون مطمعنن حرف درمیارن ...

بگو پول شوهر مال شوهره

نوه دایی مامانم باقلوا درست میکنه میفروشه

نمیدونم خانواده شما چطورین ما زنی کار کنه میگیم به به چقدر زرنگه

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!