میبینم که برای کاربرا جدیدا تاپیک میزنی و درخواست تعلیقیشونو میکنی نه بابا همین مونده کاربرای چند ساله سایت به گفته شما تعلیق شن شما خودت ده نفر پیش نی نی یار شکایت خودت و اون چند دختر ۱۹ ۲۰ ساله که هی بچه بچه میکنی و پیش نی نی یار کردن شما ۳ ساله فتنه انداختین توی سایت من ده تا شاهد میتونم بیارم ببینم کی طرف کیو میگیره یه اسکرین شات هایی از توهین ها بی احترامی ها از تو و اون چند تا کاربر دارم که بزارم کار به فتا میکشه
الان واسه ما زبون در اوردی اون تاپیک مال چند روز پیش بود یه نفر زده بود مردای لر چجوری ان سر جم ۲ تا کاربر لر تو تاپیک بود ۲۰ تا کاربر کرد و همه ی کاربرای کرد شروع کردن به توهین کردن به ما ما اصلا داخل تاپیک نبودیم شما مثل اینکه صفحه های اول اون تاپیک که اسکرین شات گذاشتی و نخوندی
خدا شاهده برای بار اول و آخر میگم
یک بار دیگه تو سایت چه تو چه اون چند تا بچه که جم کردی دور خودت و به زبون کردی به ما توهین میکنی و تو سایت ببینم دیگه جوابتونو نمیدم هیچی مستقیم نی نی یار و تگ میکنم و به فتا گزارش میدم اسکرین شات از حرفای جالبتون کم نداریم ما هر وقت توهین کردین جوابتونو با زبون خوش دادیم خداروشکر توهین نکردیم یا دست رو اصالت های دیگران نذاشتیم اگه اون حرفمم بد بود ۱۰ نفر لایک نمیکردن دیگه نبینم به من و همشهری هام توهین کنی به اون زهرا ملکه کردستان که ۱۹ سالشه ام بگو کمتر با کاربرا بحث کنه اون تاپیک به اندازه کافی آبروی خودش و همشهری هاش و سنگ تموم گذاشت
بدروددد
@banoogandomi