2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یمدت خیارشور وترشی درست میکردم ،فروشم خوب بود باردارشدم ول کردم

منم خیارشور ترشی عالی درست میکنم ولی کجا بفروشم خجالت میکشم آشناها ببینن بگن تااین حد مونده داره ترشی درست میکنه

دوست دوستم فروش آنلاین داره با تولیدی لباس کار میکنه نشسته تو خونه فقط استوری میذاره ثبت سفارش میکنه 

سره لباسم سود خوبی داره 

هرکاری کردم شماره تولیدی بهم نداد که منم کار کنم

اون مال یه شهر دیگه ست منم یه شهر دیگه دوریم از هم

چقد خوب بود منم اگه واسطه کار میکردم برا خودم

تو رو خدا برا تاپیک لباسشویی گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم به نیت حاجت لایک کنین بدونم

منم خیارشور ترشی عالی درست میکنم ولی کجا بفروشم خجالت میکشم آشناها ببینن بگن تااین حد مونده داره ترش ...

خجالت داره اخه!

خجالت واونی بکشه که چشمش دنبال دست این واونه

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

من مغازه محلی زدم لباس میفروشم ان شالله قراره ترشی و آلوچه و رب و اینام درست کنم بزارم توشکلا تقاضاش ...

مغازه محلی اخه پول نمیدن میان قسطی میبرن سعی کن بگی ک چک دارم وقسطی ندی بهشون ازاول طوری برخورد کن زود پولتو بیارن موفق باشی عزیزم ایشالله

مغازه محلی اخه پول نمیدن میان قسطی میبرن سعی کن بگی ک چک دارم وقسطی ندی بهشون ازاول طوری برخورد کن ز ...

اخه عزیزم اگه بخوان نقد. بخرن مسلما میرن مغازه های دیگه که تنوع بالاتره  نمیان از من بخرن که

اخه عزیزم اگه بخوان نقد. بخرن مسلما میرن مغازه های دیگه که تنوع بالاتره نمیان از من بخرن که

اره ولی نباید توهم ضرر کنی ک  مغازه اجاره کردی؟ میتونی تو بازار اجاره کنی اینجوری بهتره