یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
احتمالا سنشون بالاست و زمانی که دلار ارزون بوده به جایی رسیدن یا ارثی به چیزی نمیدونم ما که والا هر ...
دقیقا همینطوره کارمند بعد ۳۰ سال به یه جایی میرسه که اونم اصلا ارزششو نداره حالا نمیدونم بقیه اداره ها چطورن اما پدر من که معلم بود هیچوقت شانس نیاوردیم بازم اگه تو یه خونه زن و مرد کارمند باشن دوتایی یکم بهتره
ولی در کل من دیدم توی اطرافیان کارمندای ادارات دیگه زندگی خوبی داشتن الا آموزش و پرورش لعنتی
بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶
به خدا شوهر من مدیر پروژه حلال خور در این حد که خرید کرد برای مهمانسراشون دخترم یه شکلات برداشت گذاش ...
ها والا منم خیلی رو کار شوهرم حساسم میگم خونه پدرم یه عمر مال حلال خوردم اگه مال حروم بیاری ازت راضی نیستم خودشم خیلی حساسه ولی هیچی به هیچی والا شما خوبه وسط ماه ما همون اول ماه قسطا رو که میزنیم کافیه یه چیز کوچیک در کنارشباشه دیگه به ته میکشه مثلا ماه پیش قسط سرویس پسرم بود ماه قبلش کلاه کاسکت لازم داشت گرفت ماه قبلش لباس نظامی لازم داشت گرفت ماه قبلش چاهمون گرفت 3ت خرج برداشت و خدا رو شکر که الحمدلله هر ماه همین بساطه😅😆