2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد پانصد میلیون مارا بندازه تو قرض 😐🛑🛑

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 59 پست
[QUOTE=366091334]اوه ماشالا پس بیشتر میشه خونه من ۱۴۰ متر زیربنا امروز سقفشو گرفتیم تا الان ۸۰۰ شده ...

عزیزم از من میشنوی نترس ، توکل کن به خدا و به شوهرت اعتماد کن تهش وام برمیداره ...عزیزم ما با شرایط بدتر از شما خونه ساختیم باورت نمیشه ولی خدا جور میکنه کافیه نترسی و توکل کنی ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=366091334]اوه ماشالا پس بیشتر میشه خونه من ۱۴۰ متر زیربنا امروز سقفشو گرفتیم تا الان ۸۰۰ شده ...

مرسی حتما😄

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
ماهم داریم خونه میسازیم ۸۰۰ میلیون تا الان خرجش شده ۴۰۰ تمنش قرض بوده تو ۷ ماه صافش کرد الان ۸۰ تمن ...

میشه بپرسم زمینش چند متره و چندواحدی میسازین ؟

از اول تا آخر ۸۰۰ تومن خرجش شده ؟

من داشتم به این فکر میکردم با این اعداد و ارقام که گفتی ما خونمون رو دوبلکس سه خوابه  سیصد متری دو طبقه ساختیم هر کدوم از طبقات نهایت صد تومن پامون در اومد کامل کاملش که کردیم 😄البته چند سال پیش 

الان دنیا داره کدوموری می‌ره 

انشالله خوب پیش بره

مطمئن باش خوب پیش میره ، یه چندسالی سختی میکشی و حتی ی ریال پول تو دستتون نمیمونه ولی عاقبتش شیرینه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
میشه بپرسم زمینش چند متره و چندواحدی میسازین ؟از اول تا آخر ۸۰۰ تومن خرجش شده ؟

کل زمین ۲۰۰ زیر بنا ۱۴۰ فعلا ی طبقس ولی تا دوطبقه میتونیم بسازیم..اره با هزینه دستمزد اوستا و کارگرا و مصالح و بیل مکانیکی و لودر و اون سنگ و .. ک میزارن تو شالده خونه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
کل زمین ۲۰۰ زیر بنا ۱۴۰ فعلا ی طبقس ولی تا دوطبقه میتونیم بسازیم..اره با هزینه دستمزد اوستا و کارگرا ...

ممنون عزیزم ، إن شالله خودت و خانواده ات ، سلامتی و لحظه های شادی رو تو خونتون تجربه کنید 🙏😍

میشه بپرسم زمینش چند متره و چندواحدی میسازین ؟از اول تا آخر ۸۰۰ تومن خرجش شده ؟

زمینش تقریبا ۴۰۰متره دوتا سقف ۳۰۰متری دادن هر طبقه دو واحد بزرگ 

ن بابا پارسال ستون و فندانسیون زدیم امسال فقط یک سقفش تقریبا یک میلیارد درمیاد همه چیز گرون شده ۲۰۰میلیون فقط فوم عایق  سقفی ها شده👩‍🦯👩‍🦯

۱۸۰میلیون بتون ها شده ۲۰میلیونم ماشین میاره می‌ریزه ۲۸۰قالب بند ۳۵۰میلیون میلگرد ۲۶۰تیرچع ها 👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯

ممنون عزیزم ، إن شالله خودت و خانواده ات ، سلامتی و لحظه های شادی رو تو خونتون تجربه کنید 🙏😍

ممنون عزیز دلم😘😘😘❤

زمینش تقریبا ۴۰۰متره دوتا سقف ۳۰۰متری دادن هر طبقه دو واحد بزرگ ن بابا پارسال ستون و فندانسیون زدیم ...

إن شالله به خوبی و خوشی توش زندگی کنین عزیزم ، 

پشت شوهرت باش ، دیگه غر نزن ، إن شالله موفق میشه 🙏😍