[QUOTE=366091334]اوه ماشالا پس بیشتر میشه خونه من ۱۴۰ متر زیربنا امروز سقفشو گرفتیم تا الان ۸۰۰ شده ...
عزیزم از من میشنوی نترس ، توکل کن به خدا و به شوهرت اعتماد کن تهش وام برمیداره ...عزیزم ما با شرایط بدتر از شما خونه ساختیم باورت نمیشه ولی خدا جور میکنه کافیه نترسی و توکل کنی ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من داشتم به این فکر میکردم با این اعداد و ارقام که گفتی ما خونمون رو دوبلکس سه خوابه سیصد متری دو طبقه ساختیم هر کدوم از طبقات نهایت صد تومن پامون در اومد کامل کاملش که کردیم 😄البته چند سال پیش
میشه بپرسم زمینش چند متره و چندواحدی میسازین ؟از اول تا آخر ۸۰۰ تومن خرجش شده ؟
کل زمین ۲۰۰ زیر بنا ۱۴۰ فعلا ی طبقس ولی تا دوطبقه میتونیم بسازیم..اره با هزینه دستمزد اوستا و کارگرا و مصالح و بیل مکانیکی و لودر و اون سنگ و .. ک میزارن تو شالده خونه
بیا ناشناس حرفاتو بزن https://harfeto.timefriend.net/17248577849998 از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است