2777
2789
عنوان

دقیقا چرا خانواده ها درک ندارن

61 بازدید | 2 پست

چرا خانواده های ایرانی درک ندارن ،بلند حرف نزن،بلند نخند،نرقص,لباس بلند بپوش،نرو بیرون و... از اون ور مدرسه استرس ترس ناراحتی فشار خراب کردن امتحان تومخی افراد داخلش از یه طرف دیگه خرید نکردن محدود بودن دعوا های خانوادگی حریم شخصی نداشتن آرامش نداشتن 

از اون ور درد پریودی 

داداشم ۲۸سالشه و فاصله سنی خیلی زیادی هم داریم پد بهداشتی رو که تو دستم دید (ما کلا میگن زشته خوب نیست مرد بفهمه, چرت و پرته کلا)تو دستم که دید تو صدم ثانیه قایمش کردم اما چند دقیقه بعدش انقد ازم کار کشید سرم داد زد دعوام کرد اما تو روز های نرمال دستمو بوس میکرد برام دسته گل میخرید 

الانم با مامانم قفلی زدن روم که این چرا چند روز رفتارش اینطوریع چشه مامانمم اومد جوابشو داد که انقد بی ادبیه نمیشه باهاش حرف زد مشکل داره 

چرا درک ندارن؟مگه چقدر یه نفر صبر می‌تونه داشته باشه؟ 

بعد انتظار دارن که ما بهشون اعتماد کنیم و خود واقعیمون پیششون باشیم ،من پیش دوستام کلا بیرون از خونه یه فرد در انرژی و شلوغم خونه که میام وقتی قیافه نحسشونو می‌بینم افسردگی میگیرم 

همه همینن دوست عزیز و این بزرگترین اشتراک ماس

وقتی که از سرویس پیاده میشم تنها چیزی که به ذهنم خطور می‌کنه اینه که برم نیاوران (محل کسی که خیلی وابستشم)تو مسجد بخوابم ولی نرم خونه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.