2777
2789
عنوان

امتحانمو خیلی بد خراب کردم میخوام گریه کنم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 120 پست

البته بیشتر بخاطر مدرسه اس وگرنه من با سختی ها کنار میام متنفرم از این مدرسه گند بی امکانات با مدیر احمق واسه ۱ کم نمره میومد سر کلاس مسخره میکرد با زبونش نیش ک چ عرض کنم... وایی همه از دستش گریه میکردن😪

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخت میگیره با اینکه مدرسه دولتیه عوضی

هم مدرسه افتضاحه هم انتظارات معلما بالا

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
عادی و دولتی و انقدرررر سختگیرییاخدا تصورشم ترسناکه

بله خودمم چن بار سر بداخلاقی و از اینکه جواب یادم رفته بود از استرس گریه کردم 

دخترامون با استرس فراوان مدرسه رو میگذروندن و منم همچنین

ببین وضع من این بود هرروز کم کمش حدود ۳ الی ۷ ساعت درس میخوندم روزایی ک معلم های عصبی درس داشتن ب ۸ ساعت هم می‌رسید میرفتم حیاط تو هوای سرد و بارونی درس میخوندم چندین بار هم مریض شدم تو خونه هوا گرم میشد خوابم میگرفت مجبور میشدم برم حیاط .نمیتونستیم بگیم وقت نکردیم میگفتن وظیفتون درس خوندنه 

حتی ب من یه بار گفتن ک ب من ربطی نداره از ساعت ۵ و نیم صبح پا میشدی میخوندی نمره بگیری 

یه معلمم هم تو یازدهم بد دلم رو شکست امسال فوت کرد خدارحمتش کنه.. اولش خیلی خوشم میومد ازش معلم جامعه بود

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

البته بیشتر بخاطر مدرسه اس وگرنه من با سختی ها کنار میام متنفرم از این مدرسه گند بی امکانات با مدیر ...

امکانات ماهم صفر بود و همچنین آرامش 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

از وقتی اومدم مدرسه جدید فهمیدم همه ما زرنگ بودیم تو مدرسه قبلی منتها کسی قدر ندونست همیشه خودم رو تنبل میدونستم انقدر گفته بودن تنبلید 

بله خودمم چن بار سر بداخلاقی و از اینکه جواب یادم رفته بود از استرس گریه کردم دخترامون با استرس فراو ...

احیانا اونجا اتاق شکنجه نبوده؟

این همه درس خوندن و سختگیری!!!

مگه تیزهوشانهههه

عزیزممممم🥹🥹🥹

واسه ماهم یبار گفتن شما باید تا صبح بیدار بمونین درس بخونین بما ربطب نداره ک نمیتونید برنامه ریزی کنید

با کمال راحت ب مدیر گفتیم ما ربات نیستیم انتظار نمره بالای ۱۵هم نداشته باشید

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
از وقتی اومدم مدرسه جدید فهمیدم همه ما زرنگ بودیم تو مدرسه قبلی منتها کسی قدر ندونست همیشه خودم رو ت ...

همیشه موفق باشین🤍

امکانات ماهم صفر بود و همچنین آرامش

مدرسه ما مدرسه دوره شاه بوده بسیار قدیمی با اینکه منطقه سردسیر ولی مدیر بخاری دیواری کوچیک زده همه از سرما میلرزیم سر کلاس 

خیلی از معلم ها حاضر نیستن بیان تدریس برامون معلم تاریخ و عربی تفکر و امادگی نداریم موقع که معلم نیس مدیر مارو کلفت خودش میبینه تهدید میکنه واسه کم کردن نمره مارو مجبور میکنه کل مدرسه و تمیز کنیم  تازه از تحقیر هاش نگم.... هی خستم از این محیط 

احیانا اونجا اتاق شکنجه نبوده؟این همه درس خوندن و سختگیری!!!مگه تیزهوشانههههعزیزممممم🥹🥹🥹واسه ماهم ...

درسته فقط آسیب بدنی نداشتیم

من نمره های مستمرم چن تا شون ۲۰ بود چن تاشم ۱۸ یا ۱۷ بعضی هاشون ۱۳.۱۴ گرفته بودم با اون همه فشار روحی 

برا خرداد هم در حد قبولی خوندم ۱۱ .۱۲.۱۳ گرفتم ۳ تاشم رد شدم و شهریور رفتم امتحان دادم

حال روحی خیلی مهمه تو درس 

مدرسه ما مدرسه دوره شاه بوده بسیار قدیمی با اینکه منطقه سردسیر ولی مدیر بخاری دیواری کوچیک زده همه ا ...

ما هم سال قبل شوفاژ مدرسه مون خراب بود هیچی نداشتیم حتی بخاری 

فکرکنم اواخر آذر اومدن شوفاژ وصل کردن ک کم کم دیگه سرما داشت تموم میشد خیلی مریض شدیم 

مارو هم می‌فرستادند کتابخونه یا نمازخونه رو مرتب کنیم

یکی از آسون ترین درسای انسانی جامعه شناسیه مخصوصا یازدهم

😐😐

[QUOTE=366091605]ما هم سال قبل شوفاژ مدرسه مون خراب بود هیچی نداشتیم حتی بخاری  فکرکنم اواخر آذر اومدن شوفاژ مارو مجبور میکرد ظرف معلم ها که کلی هم خوراکی و میوه و قهوهو... میخوردن بشوریم چای دم کنیم ببریم دفتر پذیرایی کنیم وقتی مراسم میگرفتن مرگ ما بود با کلی ظرف ودستشویی و انباری وولش زیاد بازش نکنم اروزم اینه امسال بگذرونم بررم از اینجا