2777
2789
عنوان

اگه عزیزترین آدمای زندگیتون اشکتونو دربیارن میبخشین آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 78 پست
مثلا میبخشبم اما همیشه اون جا زخمه گاهی وقتا انگولک می‌کنه. پس معلومه که آدم نمیتونه فراموش کنه . ام ...

من دنبال تلافی کردنم

از طرفی هرچی میشه یادآوریش میکنم

آخه بار اولش نبود

زورم از این میاد که میدونست من حال روحیم خرابه دندون دردم دارم از غصه خودم میمیرم (همه ما گاهی کم میاریم) اما یه چیز مسخره رو بهانه کرد

منم مثل احمقا گریه و التماس 

دلم واسه قلب و غرور خورد شدم میسوزه دلم میخواد لهش کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی قلقش سعی میکنم بدست بیارم بچه نیارم و تا میتونم ازش پول بگیرم

من غلط بکنم بچه بیارم.. هرگز.. هبچوقت.. ک ی نره خر بیاذ اونم بزنه کبودش کنه😔😔😔.. ابن انسان نیست ی حیونه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
ن من نمی بخشمش.. انقدر نفرینش کردم ومیکنم حد نداره.. 😔😔بقران چنان زده تو کمروپشتم سه تا مسکن خوردم ...

خوب این آدم بیماره. خودتو خلاص کن. این اصلا ارزش نداره یه ثانیه پیشش بمونی. ببخشید ولی تو خودت هم دیگه نمیتونی دوست داشته باشی .چون موندی پیشش که کتکت بزنه و تو هم تنها انتقامت اینه که نبخشیش؟ به خودت بیا 

شما مقصربودین یاشمارو ناراحت کردن؟

من مقصر نبودم

یه جمله درمورد یه موضوعی گفتم همونو بهانه کرد از کاه کوه ساخت گفت تموم کنیم

هزار بار گفته غلط کردم اما تو دلم مونده

تو اون شرایط نباید اینکارو میکرد 

خوب این آدم بیماره. خودتو خلاص کن. این اصلا ارزش نداره یه ثانیه پیشش بمونی. ببخشید ولی تو خودت هم دی ...

من ازدواج دوممه.. خودم انتخاب کردم.. خانوادم فهمیدن اذیتم میکته گفتن نیای اینجا.. فک کن جاییم ندارم برم.. بقران ی زره دوسش ندارم از بی پولیمه ک موندم 😔

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
من مقصر نبودمیه جمله درمورد یه موضوعی گفتم همونو بهانه کرد از کاه کوه ساخت گفت تموم کنیمهزار بار گفت ...

بعضیا نمیتونن خودشونو کنترل کنن ادم صبوری نیستن زودبی فکر ی حرفی میزنن دلی میشکنن بعد ۵ دقیقه ناراحت وپشیمون میشن این ادما خودشون بیشتر عذاب میکشن ازدست خودشون شما اگ دوس داری ببخش اما بگو ک تکرار نکنه

من دنبال تلافی کردنماز طرفی هرچی میشه یادآوریش میکنمآخه بار اولش نبودزورم از این میاد که میدونست من ...

به نظرم اگر اون مسئله در حدی هست که بشه ازش گذشت زیاد مته به خشخاش نذار. این کار به مرور رابطه رو خراب و سرد می‌کنه. اما اگر آسیب فیزیکی و خیانت و تحقیر کردن باشه خوب نمیشه به راحتی ازش گذشت. 

باید بدونم جریان چی بوده

داشتیم عادی حرف میزدیم

من گاهی شوخی میکنم نه شوخی های زننده یا بی ادبانه و توهین آمیز شوخی های معمولی 

کاراش به هم پیچیده بود داشت غصه میخورد که کارش اوکی نشده پول دستش نیست خونه بخره

گفتم غصه نخور یکی از زمینای بابامو بالا میکشم میفروشیم خونه میخریم و خندیدم شوخی کردم که حالش عوض بشه

از کاه کوه ساخت که دختری که بخواد زمین باباشو بالا بکشه با من چیکار میکنه😐

و خیلی جدی گفت کات کنیم

اگر واقعا به خاطر سوءتفاهم باشه و پشیمون باشه آره.پدر و مادر هم گاهی ممکنه اشک آدم رو در بیارن ولی خ ...

بار دوم یا سومشه

هربارم پشیمون میشه

پسر خوبیه اما این بار خیلی تو دلم مونده دلم میخواد تلافی کنم بشکنمش