2777
2789
عنوان

بابام خیلی مامانمو اذیت میکنه

149 بازدید | 14 پست

مدام تو شوخی بهش میگه میخوام برم زن بگیرم 

تو دیگه از کار افتاده ای تو دیگه دست دومی 

چهرشو مسخره میکنه موهاشو مسخره میکنه و متاسفانه مادرم خیلی دلش میکشنه ،هردوشون سن بالان و بالای ۵۰ سالشونه این که مادرم با این همه بیماری باید این ضربه های روحی رو احساس کنه و هیچوقت معنی عشق و محبت رو نچشید خیلی آزارم میده .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم خیلی ناراحت شدم تو نمیتونی به پدرت بگی اینجوری نباشه؟

یه ادم یاغی و گنده دماغیه ک نگو ، موش مردم و شیر خونه هرچقدر بابت مامانم از خدا ممنونم بابت پدرم از خدا گله دارم 

وقتی ۵۰ سال نتونسته الان چیکار کنه؟ نمیتونه اقا نمیتونه انقدر بد باشه با چند بچه چارش چیه جز سوختن و ...

وقتی خودش مشکلی نداره اعتراضی نداره دوست داره ادم خوبی باشه پس شما مشکلت چیه دخالت نکن ۵۰ سال باهمین روش پیش رفتن ۳۰ سال دیگه هم روش

مامانت که دیگه اون ادم قبل نمیشه من درکش میکنم اما شما برینید به باباتون که دیگه جرعت نکنه

دستمون بستست ، من از جایی حمایت مالی نمیشم و خونه زندگی از خودم ندارم وگرنه نمیذاشتم بابام حتی یک دقیقه چرت و پرت ببنده ناف مامانم 

یه ادم یاغی و گنده دماغیه ک نگو ، موش مردم و شیر خونه هرچقدر بابت مامانم از خدا ممنونم بابت پدرم از ...

میفهمم امیدوارم تو ب جایی برسی که افتخار مادرت بشی و مادرت پیش خودت نگه داری و محبتی که لایقشه رو هر چند خیلی متفاوت بهش بدی

وقتی خودش مشکلی نداره اعتراضی نداره دوست داره ادم خوبی باشه پس شما مشکلت چیه دخالت نکن ۵۰ سال باهمین ...

مشکل ک داره ، حامی ای نداره ، اگه باهاش مثل خودش رفتار کنه ب نظرت بابام چیکار میکنه؟ از خونه میندازتش بیرون . 

تموم شد و رفت . 

لابد زیر سرش بلند شده این حررفا رو میزنهبرادر ندارید

ن بابا بیست و چهار ساعت تو خونه ور دل خودمونه کاش زیر سرش بلند میشد ی نفس راحت میکشیدیم انقدر ک توی خونه مونده و رو اعصاب هممونه دیونمون کرده

مشکل ک داره ، حامی ای نداره ، اگه باهاش مثل خودش رفتار کنه ب نظرت بابام چیکار میکنه؟ از خونه میندازت ...

شماها بزرگید پشت مامانتونو میگیرید ازش حمایت میکنید وقتی شماها حامی مادرتان باشید باباتون نمیتونه پرتش کنه بیرون بچه ۵ ساله که نیستید از خودتون اراده نداشته باشید 

البته من جا شما نیستم شاید پدرت خیلی دیکتاتور

شماها بزرگید پشت مامانتونو میگیرید ازش حمایت میکنید وقتی شماها حامی مادرتان باشید باباتون نمیتونه پر ...

خیلی چرت تر از اون چیزیه ک فکرشو کنی بی منطق تر و روانی تر از اون ندیدم