2777
2789
عنوان

امتحانمو خیلی بد خراب کردم میخوام گریه کنم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 120 پست
درسته فقط آسیب بدنی نداشتیممن نمره های مستمرم چن تا شون ۲۰ بود چن تاشم ۱۸ یا ۱۷ بعضی هاشون ۱۳.۱۴ گرف ...

وای خدا لنتشون کنه

نمراتت خیلییی خوب بوده با اون همه فشار ک داشتین

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
ما هم سال قبل شوفاژ مدرسه مون خراب بود هیچی نداشتیم حتی بخاری فکرکنم اواخر آذر اومدن شوفاژ وصل کردن ...

اره ماهم هنوز شوفاژ نداریم

انگار تو زندان درس میخونیم

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=366091605]ما هم سال قبل شوفاژ مدرسه مون خراب بود هیچی نداشتیم حتی بخاری فکرکنم اواخر آذر اوم ...

برا ما اینا نداشتن مث سگ موش آزمایشگاهی شده بودیم همش درس درس دررررس. استرس استرس استرس 

باورکن امسال اصلا نفهمیدم چطور این ۳ ماه گذشت ب این راحتی 

اون دو سال زمان برام نمی‌گذشت. ۲ قرن شد برام

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

وای خدا لنتشون کنهنمراتت خیلییی خوب بوده با اون همه فشار ک داشتین

اره ۷ تا ۲۰ ۳ تا ۱۸ ۳ تا ۱۷ چن تا دیگه ۱۳ و ۱۴ بودن 

ببین فلسفه من مستمری ۲۰ شده بودم ینی فلسفه ک اونهمه رو مخ بود

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

برا ما اینا نداشتن مث سگ موش آزمایشگاهی شده بودیم همش درس درس دررررس. استرس استرس استرس باورکن امسال ...

دورهمی و اردو چی

یا با دوستا خاطرات خوبی نداشتین

ک این همه اثرات منفی گذاشته

دورهمی و اردو چییا با دوستا خاطرات خوبی نداشتینک این همه اثرات منفی گذاشته

دهم یکم بهتر بود ولی 

من تو دهم از بهترین دوستم ک از سوم باهم بودیم جدا شدم رفت شهر دیگه من حال روحیم داغون شد ولی هنوزم در ارتباط هستیم.

اردو نرفتیم ب غیر از یکی دوبار مارو بردن مزار ناشکری نمیکنم ولی حیف مارو نبردن اردو حداقل یکم خارج از شهر.

دوست و رفیق داشتم ولی چون بهترین دوستام نبودن اونطوری خوش نگذشت. بهترین دوره من نهم بود

دهم یکم بهتر بود ولی من تو دهم از بهترین دوستم ک از سوم باهم بودیم جدا شدم رفت شهر دیگه من حال روحیم ...

هیییییی چقد مشکلات زیاد🥹

هیییییی چقد مشکلات زیاد🥹

بله بی حد و اندازه 

من یازدهم رو تموم نکرده با کسی آشنا شدم ک از آشنا ترین ها بود و تا بحال ندیده بودمش 

و موقع امتحانات مجبور ب جدایی شدیم و شکست دوم رو تو خرداد خوردم با اون حالم درس خوندم🥱

بله بی حد و اندازه من یازدهم رو تموم نکرده با کسی آشنا شدم ک از آشنا ترین ها بود و تا بحال ندیده بود ...

الانم  هنوزم برنگشتیم ولی  فکرکنم حواسش بهم هست بعضی وقتا یه پروفایی میذاره مطمئن میشم طرفش با منه

بله بی حد و اندازه من یازدهم رو تموم نکرده با کسی آشنا شدم ک از آشنا ترین ها بود و تا بحال ندیده بود ...

چقد ضربه خوردین از اون مدرسه کوفتی

الانم هنوزم برنگشتیم ولی فکرکنم حواسش بهم هست بعضی وقتا یه پروفایی میذاره مطمئن میشم طرفش با منه

😐وای

چقد ضربه خوردین از اون مدرسه کوفتی

کلا بد یوم بود. بعد از خارج شدن ازش بار سنگین از رو دوشم برداشته شد حتی عکس مدرسه رو هم دارم..

دهم انقد بد بود دانش آموز ۴۵ نفر انقد ردیف ها کیپ بودن حس میکردم تو زندانم هر روز خفه میشدم و زنده میشدم بوی بد عرق و هوای گرم از اینور کنار پنجره می‌نشستم هوای سرد می‌خورد بهم مریض میشدم 

برا بعضی کلاسا حتی هر ردیف پر بود نمیدونم چطور رد میشدن

کلا بد یوم بود. بعد از خارج شدن ازش بار سنگین از رو دوشم برداشته شد حتی عکس مدرسه رو هم دارم..دهم ان ...

یازدهم شدیم ۳۹ دوازدهم ۳۴

کلا بد یوم بود. بعد از خارج شدن ازش بار سنگین از رو دوشم برداشته شد حتی عکس مدرسه رو هم دارم..دهم ان ...

بخدا ک احساس میکنم تو مدرسه درس نمیخوندین

زندان بوده زندااان

عزیزم یعنی نهایی رو خراب کنن با نمرات کلاسی حل میشه؟بچم ششمه استرس دارم

آره عزیزم درست میشه

فقط یه سؤالی

مگه ششمیا ارزشیابی توصیفی نیستن؟! یعنی مثلا خیلی خوب و خوب و نیاز به تلاش و…

همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️