2777
2789
عنوان

امتحانمو خیلی بد خراب کردم میخوام گریه کنم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 120 پست
مدرسه تون خیلی سخت گیره؟ جایی ک من بودم پدر منو درآوردن من افسرده شده بودم تقریبا هر هفته ۳ روز گریه ...

نه، نمرات بچهای کلاسمون کلا بین ۸تا۱۳س

عادیه مدرسمون

اما سختگیرای خودشو داره ما اهمیتی نمیدیم 

شما نمونه بودین؟ چون نمونه این همه فشار داره

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
خیلی بده؟ مفهومیه؟

خیلیییی سخته

بشدت بشدت مفهومی

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی راحت.چندمین؟جامعه هرچقد مرور کنی بازم نمیفهمی پس منطقیه خراب کردم😂

دوازدهم هفته اینده شنبه امتحان جامعه دارم /:

امروز ریاضی امتحان دادم دارم از صبح خودمو میزنم که چرا ۲۰ نشدم۲تا صحیح غلط و جاخالی غلط دارم 😬 

.

دوازدهم هفته اینده شنبه امتحان جامعه دارم /:امروز ریاضی امتحان دادم دارم از صبح خودمو میزنم که چرا ۲ ...

وای شماهم انسانی

جامعه واقعا سخته 

من ریاضیمم خراب کردم واسه مستمر، کلا کلاس ما فارق از نمره ۲۰هست

نه، نمرات بچهای کلاسمون کلا بین ۸تا۱۳سعادیه مدرسموناما سختگیرای خودشو داره ما اهمیتی نمیدیم شما نمون ...

نه نمونه نبودیم

بدترین بلا هارو سر ما میاوردن از آموزش زیر صفر معلم ریاضی عربی و فنون 

داد و بیداد ها واسترس های نابجا از اینکه اولیا رو صدا میزنیم یا پرونده رو میدیم یا کلا کنکور و نهایی تر می‌زنید 

حتی چن بار از دخترای کلاس از حال رفتن یا از استرس گریه  میکردن بقیه استرسی ها هم از ترس جواب یادشون میرفت 

تا نباشی تو شرایط من نمیفهمی برو خداتو شکر کن

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

نه نمونه نبودیمبدترین بلا هارو سر ما میاوردن از آموزش زیر صفر معلم ریاضی عربی و فنون داد و بیداد ها ...

عادی؟

وای چخبره این همه سختگیری

ما مدرسمون خیلی ازادمون گذاشته 

منم امتحانام اصن خوب ندادم دیگه انگیزه ای ندارم چیکار کنم دهمم نهم با نصف این خوندن ۲۰ بودن ولی الان ...

عزیزم 

چ رشته ای هستین

اره منم نهم همه نمراتم بالای ۱۹بود

دهم چون حجم درسا یهویی میره بالا افت میاره تو نمرات

نگران نباش

عادی؟وای چخبره این همه سختگیریما مدرسمون خیلی ازادمون گذاشته

اره عادی دولتی

حاضر بودم تو زندان زندگی کنم تا اینکه پامو بذارم تو اون جهنم 

خداروشکر میکنم از اونجا اومدم بیرون امسال هم دو هفته اول اونجا بودم تا اینکه با گریه کاری کردم منو از اونجا بیارن بیرون 

تو فقط ۲۰ درصد دردهایی ک گفتم رو شنیدی و درک کردی 

حال و وضع دخترای مارو می‌دیدی گریه میکردی ب حالشون 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

اره عادی دولتیحاضر بودم تو زندان زندگی کنم تا اینکه پامو بذارم تو اون جهنم خداروشکر میکنم از اونجا ا ...

عادی و دولتی و انقدرررر سختگیری

یاخدا تصورشم ترسناکه