2777
2789
عنوان

شما باشید از این تفاوت زندگی با جاریتون حرصتون نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 6264 بازدید | 179 پست

حرص چرا شما خودت خواستی منم جاریم با مادر همسرم تو یک ساختمون بودن چند سال تازه الان رفتن مادر همسرم گفت اگه می‌خواین خونه رو تمیز کنم شما بشینین ما عقدیم گفتم نه من اینجا نمیام شرط ام خونه مستقل بوده از اول 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس بمونه خراب شدن زندگیش رو ببینهاز کادوها چطور خبردار میشینزبانی یا استوری

یکی از کادو ها رو برادرشوهرم گفته بود به شوهرم

گوشی رو هم که خواهرشوهرم و مادرشوهرم گفتن و اینکه دستش بود دیدیم

استوری نمی‌ذاره برادرشوهر

ضمنا شوهرم قبول نمیکنه که ما از اینجا بریمقبول هم بکنه کن خیلی ضایع میشم که یکی دو سال نشستم و بعد ک ...

توانایی اجاره نشینی بالاتر جای دیگه دارین؟؟؟

اگه سر سال بلندتون کردن چی؟

اینجا دیگه راحت نشستی. جاریتم میدونه باباش بلندش نمیکنه حالا حالاها که رفته اونجا

شوهرم قبول نمیکنهمیگه این خونه مال خودمهچرا بلند شم برم مستاجری

خوب راست میگه. خوشی دختر؟؟؟ با این قیمتا بری اجاره نشینی و هرسال اثاث کشی کنی؟؟

فکر پیشرفت زندگیت باش و از موفقیت های جاریت الگو بگیر 

مقایسه نه. ولی وقتی واسه شوهرش کاری می‌کنه دخترهشوهر من بد اخلاق میشه

دگ خودش تورو دیده پسندیده 

کور که نبود 

اگر زن شاغل میخواست میتونست بگیره

تو به خودت برس باشگاه برو یه هنری یادبگیر اگر میتونی دانشگاه برو خلاصه از سر شوهرت بنداز 

بعدم قطعا اینکه همش فکرت چلوندن جاریته باعث میشه شوهرتم رو این موضوع حساس کنی و حالا فک کنه چه اش دهن سوزیه

۹۰ درصد تاپیک هات راجع به جاری ته!! واقعا دغدغه هاتو دوست دارم. خخخ

والا هنوز خوبه بچه دار نشدین. که قطعا با اخلاقیات شما سر بچه های خودتو جاریت. یک سر با مادرشوهرت بحث داری