2777
2789

میخوام بعد عید بچمو بزارم مهد برم سر کار شرکت خصوصی و واسه ارشد نرم افزار بخونم و ازمون استخدامی برنامه ی سال جدیدمه 

حالا افتاده تو سرم بیخیال همه چی شم بخونم واسه تجربی رشته های توان بخشی مثل بینایی سنجی گفتاردرمانی یا فیزیو

ن

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله گلم ، دوست من سی سالگی خوند پزشکی قبول شد ،۳۷ سالگی پزشک شد ، الان دوساله پزشکه خیلیم خوشحاله 

اگر نمیخوند الان یه چهل ساله بیکار بود 

اما یه چهل ساله پزشکه ، افتخار همست. 

نه گزینه اول بهتره

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
بله گلم ، دوست من سی سالگی خوند پزشکی قبول شد ،۳۷ سالگی پزشک شد ، الان دوساله پزشکه خیلیم خوشحاله اگ ...

من الان همون چهل ساله بیکار با یک ارشد رشته ی مزخرف هستم..خیلی دوست دارم دوباره کنکور شرکت کنم ولی هم خجالت میکشم و هم به توانایی هام شک دارم....

منم خیلی دوست دارم ولی من دیپلم ریاضی دارم نه میدونم کارنامه فارغ التحصیلیم کجاست  باید سال دوازدهم تجربی رو بری باز امتحان بدی اونم تو شرایط ثبت نامش تاییدیه تحصیلی میخواد منم ده سال پیش دیپلم گرفتم نمیدونم اینا کجاست

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من الان همون چهل ساله بیکار با یک ارشد رشته ی مزخرف هستم..خیلی دوست دارم دوباره کنکور شرکت کنم ولی ه ...

خب شما ک ده سال بزرگتری راهنماییم کن من رشتم خوبه و میتونم باهاش کار کنم ولی همش میگم شاید با تجربی بهتر پیشرفت کنم

من الان همون چهل ساله بیکار با یک ارشد رشته ی مزخرف هستم..خیلی دوست دارم دوباره کنکور شرکت کنم ولی ه ...

چرا خجالت بکشی ، هرکاری دلت میخوادو انجام بده ، من میگم اگه خودمون زندگی نکردیم اقلا برای نسلای بعدیمون باعث افتخار بشیم 

اینکه نوه هامون مادر بزرگ تحصیل کرده و شاغلی داشته باشن صد البته روی زندگیشون تاثیر داره ، حتی بچه های خودمون 

اینا باقیات الصالحاتیه ک از دنیا هم بریم خیرش بهمون میرسع 

با هربار حس خوبی ک توی نسلای بعدیمون با اوردن اسممون میارن