2777
2789
عنوان

کسی مثل من هست

70 بازدید | 15 پست

ازدواج کردم یه بچه دارم. خداروشکر زندگی خوب بچه خوب همسر خوب

ولی همش حسرت زندگی مجردی دارم . هر بار ی فیلم میبینم دختر پسر رفاقتی می‌رن بیرون عشق و حال مسافرت یا یه اکیپ بیرون اینطوری میبینم قلبم میگیره آرزو میکنم کاش جاشون بودم.

به شوهرم میگم کاش دوست دختر دوست پسر بودیم رفیق داشتیم می‌رفتیم مسافرت.

نمیدونم چرا مثل بچه های 15 ساله فکر میکنم دست خودم نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه داری خستت کرده ،دو سه روز تنهایی با شوهرت برو سفر بدون بچهبعد از سفر دلت برای بچه ات تنگ میشه ،د ...

کلا مسافرت با خانواده رو دلم نمی‌خواد.

مجردی باشه با دوستام 

الان فکرم همش پیش بچم و شوهرمه. تو خیالاتم دوست دارم برگردم 20 سالم شه بدون مسئولیت باشم

عشق حال درست حسابی مجردی.کاش خانوادم میذاشتن با دوستام میرفتم مسافرت حداقل تور ی روزه انقدر به دلم ن ...

دقیقا شرایطت کپی منه

منم 24 ازدواج کردم سنتی

الانم یه بچه دارم.

هیچ ربطی به سن ازدواج و سنتی بودنش نداره.

دلیلش اینه خونه بابامون نمیزاشتن مثلا بریم تور و مسافرت و این جور چیزا. وقتیم که ازدواج کردم شوهرم کلا سرکاره. خیلی درگیره. و اینکه خودش مجردی عشق و حال کرده حالا براش عادیه.

آدمی میشناسم سنتی ازدواج کرده کلا تو سفره

دقیقا شرایطت کپی منهمنم 24 ازدواج کردم سنتیالانم یه بچه دارم.هیچ ربطی به سن ازدواج و سنتی بودنش ندار ...

قبل ازدواج با کسی دوست نبودی یا کسی و دوست نداشتی ؟

منم شوهرم از خودم نه سال بزرگتره اتفاقا خیلی هم پایه س ولی اهل سفر نیست.

میدونی خیلی خوبه ولی اون حسی که دارم و دلم میخواست تجربه ش کنم و نشد.

یه اکیپ با هم دو سه تا دختر پسر بریم مسافرت بگردیم بچرخیم خوش باشیم ...

شوهر من حتی سفر سالی یک بار هم با خانواده خودش ینی با مادرشوهر خواهرشوهرمم زوری شاید راضی بشه یکی دو روز بریم