2777
2789
عنوان

معلم دخترم زنگ زد گفت دخترت صدا کشیو املا بلد نیس چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 144 پست
دقیقا، من باشم میگم شما داری تدریس میکنی، من مادرم شما معلم، چرا به من میگین، به خودتون بگین وااااا

کلاس اول اولیا هم باید خیلی تمرین کنن با بچه ها،والا معلم ۴ ساعت با ۳۰ تا بچه هست،اون مادره که بیشتر از ۷ ساعت زمان داره با یک بچه

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

هرروز باهاش کار کن خیلی زیاددددد با بازی بهش کلمه یادبده مثلا کلمه بنویس بنداز تو کاسه بگو بردار بهش املا بگو یا املا بادکنکی املا وایت بردی املا فوتی وووووحروف الفبای مغناطیسی بخر زود یاد میگیره عزیزم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه هر کاری میکنم دخترم نمیاد مشق بنویسه هر روشی بکار بردم

اصلا اذیتش نکن. بذار دوسال اول بمونه. اینا مشکلی نیست که با ده روز حل شه. من الان کلاس ششم دانش آموزان داغونی دارم که اگه اول تکرار پایه شده بودند، الان خوب بودند

دختر خودم غیرانتفاعی میره اون تایم اضافه برای درس های فوق برنامه اس هروز یک یا دو کلاس فوق برنامه دا ...

بهتون پیشنهاد  میکنم همین روش رو برید جلو و بزارید بچه تون با سواد شه توی دبیرستان کسایی بودن که نمره اشون 4 شده ولی با پول بیشتر از شهریه شده 17 ولی توی دانشگاه و کار موندن

ممنون عزیزم

ببین دختر منم کلاس اول خیلی ضعیف بود اولاش بعد معلمش تو شخصی بهم گفت منم شروع کردم آنقدر هرروز کار کردم تا میرسید خونه زندگی و... ول میکردم باهاش کار میکردم دیگه بعد یکماه بچه عالی شدا

ببین دختر منم کلاس اول خیلی ضعیف بود اولاش بعد معلمش تو شخصی بهم گفت منم شروع کردم آنقدر هرروز کار ک ...

ببین الان من گیج شدم نمیدونم از کجا شروع کنم هر نشانه..ای که میخونن کلی کلمه داره باید بخونه بنویسه همش تلمبار شده

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
دقیقا، من باشم میگم شما داری تدریس میکنی، من مادرم شما معلم، چرا به من میگین، به خودتون بگین وااااا

تنها وظیفه ای که معلم داره تدریس هست و حل تمرین کتاب ولاغیر هرکار دیگه ای که معلم انجام میده از روی لطفشه 

اینکه دانش آموز درس نمی‌خونه یا چی دیگه برعهده معلم نیست 

مامانم دبیر هستن براشون که کلاس ضمن خدمت میزارن میگن اگه وقت کم میارین یا امکانات ندارین و... مشکل خودتونه شما فقط وظیفتون تدریسه 

ببین الان من گیج شدم نمیدونم از کجا شروع کنم هر نشانه..ای که میخونن کلی کلمه داره باید بخونه بنویسه ...

از معلمش فرصت بیشتر بگیر عزیزم از اولین نشانه کار کن فقط تنبیه و دعوا نکن ک بدتره تو اینستا کلی آموزش هست فقط با بازی بهش بگو عزیزم خیلی خیلی موثره آنقدر بچت خوب میشه باورت نمیشه