2777
2789
عنوان

قدر داشته هامون چرا نمیدونیم

139 بازدید | 26 پست

سه ماهه اقدامم، ماه قبل پریود شدم گریه کردم 

اینماه نزدیک بود کفر بگم تو دلم هم یه چیزایی گذشت از خودم بدم اومد 

اقدام برا بچه چهارم هستم! 

ماه قبل گریه کردم چون اطرافم چندین نفر در حسرت مادر شدن هستن و من اصلا این حسرت نداشتم اصلا انتظار نکشیدم 

هر سه تا بچم ماه اول اقدام باردار شدم 

الانم همچین انتظاری از خودم داشتم 

همش به این فکر میکنم خواهرم، خواهر شوهرم، دوست صمیمیم ک هرکدوم حداقل ده سال انتظار میکشن، هرماه پریود ک میشن چ حالی دارن 😭 کلی دعا کردم برا همشون 😢

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه اقدام پنجمی دیگه کفر نگو

چقدر لوسین مسخره میکنین

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
درآمدتون کفاف میده؟ وضع مالیتون چطوره؟

الحمدلله خوبه 

ماشالله 

یجوری گفتی گریه کردم گفتم بار اولت بوده اقدام کردی با شکست مواجه شدی طبیعیه خب با اولین بار نشه

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
و منی که دوازده ساله مادر نشدم

الهی بمیرم الهی که بشه اگر خواست خدا هست