2777
2789

یسال پیش خیلی اسم هارو گشتیم از اولش میخاستیم نورا بزاریم اخرش هم نورا گذاشتیم

الان بعضی ادمای مسن اسم دخترمو نوری صدا میزنن

خیلی ناراحتم ب عنوان ی مادر ک چرا بیشتر دنبال اسم نگشتم ک مخفف نشه

حالا بنظرتون اسم دخترم خوبه؟؟

میش عوضش کرد؟

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوری ام قشنگه که.

واقعا اخه حس میکنم یجوریه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

بابا یعنی چی مگه بچه بازیچس الان ی مدت نورا صداش کردین الان بخواین عوض کنین ک چی چرا بچه رو گیج میکنین همون اول هوشتو جمع میکردی دیگه 

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉
هرچی‌بزاری بالخره مخفف میکنن

اره واقعا

نورا مخففش میشه نوری؟؟؟!!

اگه عوض کنی خودش نمیتونه بعدا عوض کنه ها

میگن که فقط یه بار میشه اسمو عوض کرد مثل اینکه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
بابا یعنی چی مگه بچه بازیچس الان ی مدت نورا صداش کردین الان بخواین عوض کنین ک چی چرا بچه رو گیج میکن ...

عزیزم بعد اینکه اسمشو گذاشتیم و اطرافیان صدا زدن فهمیدم ازاول نمیدونستیم ک اونطور صدا میزنن