2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید میگما اما هست اما وقتی دختره اذیتش می‌کنه باخودش میگه کاش شما برگردی و شما خیلی بهتر از این د ...

ممنونم عزیزم❤️

آخه تقریبا دوهفته پیش پیام داده بود که چقدر دلم برا اون روزا تنگ شده.. 

و قبل اینکه کات کنیم من بهش گفتم تو متعهد نبودی و اینا 

با اینکه چتامونو پاک کردیم دو طرفه.. 

ولی اون پیاممو نگه داشته بود 

فرستاد برام  گفت هر روز میخونمش و از این حرفا 

واقعا دودلم خودم..💔

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

برنمی‌گرده برگرده هم هیچی عوض نمیشه همه اون چیزا تکرار میشه حسش عادیه دلتنگ و اینا نیس

عزیزم ۱سوالی دارم

این که به نظرتو اقای م ،بخ من پیشنهاد میده؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

برنمی‌گرده برگرده هم هیچی عوض نمیشه همه اون چیزا تکرار میشه حسش عادیه دلتنگ و اینا نیس

جواب منو ندادین بگین لطفا ممنونم 🌼

حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟

اصلا بهم فکر میکنه یا دلتنگم میشه ؟

اره سوره بقره گوش کن اگه تونستی بخون اگه خودت چیزی به ذهنت نمی‌رسه که پس چیز مهمی نیست مثلا ببین یه ...

گلم میشه بگی حست میگه ریشش از کدوم ازیناس

چشم زخم یا طلسم یا حق الناس یا ازمایش الهی😔

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

گلم میشه بگی حست میگه ریشش از کدوم ازیناسچشم زخم یا طلسم یا حق الناس یا ازمایش الهی😔

بیشتر به طلسم و چشم زخم میخوره 

بقره صدقه حزر امام جواد علیه اسلام 

اگه حل نشد بدون یا حق الناسه یا اه حیوونی چیزی

ک شاید خودت هم مرتکب نشده باشی اونم راه داره نگران نباش