2777
2789
عنوان

دخترااا دلم شکست

203 بازدید | 16 پست

من باردارم الان 7 هفتمه شوهرم تو کارای خونه میگه چیز سنگین بلند نکن چیکار نکن ولی میگم چیزی دلم میخواد برام نمیگیره

مصلا چن روز پیش رفتیم واسه خونواده من و خودش شیرینی خریدیم که خبر بارداری بهشون بدیم بعد که اومدیم خونه بهش گفتم دلم خیلی شیرینی میخواد دیدم میگه الان بریم میخوری باز من برم دوباره پول بدم یه جعبه دیگه بگیرم خیلی ناراحت شدم 🥺 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شاید نگران سلامتیت بوده گفته همونا که همونجا میخوری واست کافیه 

واقعا هم خیلی رعایت کن شیرینی اصلا خوب نیست واسه جنین سعی کن چیزای طبیعی بخوری . در حد هوس یکی دوتا دونه بخور

الهی به امید خودت...  
همون لحظه میگفتی برات می‌گرفتمردا این مدلی انهرچی میخوای پیامک بدهیه چند روز دیگه حتما میخره

آره یا همون رو رفته بودیم دکتر از صبح ساعت 7 تا 2 معطل دکتر بودیم بعدشم یه ساعت تا خونمون راهه اصن نگفت اگه نهار میخوای یا گشنته

خب شاید نگران سلامتیت بوده گفته همونا که همونجا میخوری واست کافیه واقعا هم خیلی رعایت کن شیرینی اصلا ...

نه کلا اخلاقشه اون روز از ساعت 7 تا 2 بیرون بودیم دنبال کارای دکتر و سونو بعدشم ی ساعت تا خونمون راهه اصن نگف گشنته یا نهار نمیخوای