2777
2789
عنوان

با شوهری ک مشروب میخوره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 80 پست
ینی چی نمیدونم چی شد ک ولشکرد🥲

مرتب که نمی‌خورد شاید ماهی یه ذره با رفیق‌اش میخورد بعد دیگه نه سمتشون‌ رفت نه هیچی البته بچه هم داریم منم زیاد گفتم اگر این مشروب زندگی شخصی تو هست دخترات هم حق دارن بعدا هر کار دلشون بخواد انجام بدن یاد حرفت بیوفت که زندگی شخصیشون هست تو هم هیچ حقی نداری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفیق باز هست

مشروب خور هست 

دروغگو و بشدت پنهانکار هم هست 

باور کن فردا پس فردا خیانت هم می‌کنه و پنهونکاری می‌کنه

نمیگم جدا شو ولی باهاش منطقی حرف بزن سریع نمیتونه ترک کنه یواش یواش باید کمترش کنه مثلا از هفته ای یکبار باید بکنتش دو هفته ای یکبار بعد کم کم نخوره حداقل اگرم میخواد بخوره سالی یکبار و... 

باید راجبع به تک موارد بالا صحبت کنی این آدم سه مشکل بزرگ داره 

سعی کن منطقی و آروم و حدی صحبت کنی تهدیدش کن که ولش میکنی شاید ترسید 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
واسه همین میگم تا اول زتدگیته بیار سمت خودت بعد کم کم میشه ترکش داد فقط باید اول از دوستاش دورش کنی ...

اخه ازم مخفی میکنه باهاش حرف زدم گفت از خودت حرف در نیار کی گوشتو پر کره

من یماهه نخوردم فلان بهمان

میرم ازمایش میدم ولی دیگ اسمتم نمیارم

منم یادم رفت بگم اخه گوسفند خودتی میخواب با قرص شکمتو پرکنی بری ازمایش بدی اخرشم سالم در بیای

چطوری از رفیقاش دورش کنم اخه

میدونی نصف شبا این بهشون پیام میده میزنن بیرون

دوستاش پیام میدادن یچیزی

رفیق باز هستمشروب خور هست دروغگو و بشدت پنهانکار هم هست باور کن فردا پس فردا خیانت هم می‌کنه و پنهون ...

همین دیگ منم از این کاراش میترسم😭

هزار بار گفتم بازم انکار کرد ک مشروب نمیخورم هعی میگفت ثابت کن

وقتی مدرک نداری چرا حرف در میاری

دیگ پیاماشو نشون ندادم ک گوشیشو از ب بعد پاکسازی میکنه از گند کاریاش بیخبر میشم

گفتم باشه من دروغ میگم تو خیلی خوبی

پیاماش ک هفته ای یبار یا دو هفته یبار بوداول زنگ میزنه اگ برداشت هیچی برنداشت پیام میده دقیق نمیدونم ...

اها پس اعتیاد به الکی نداره یکی از دوستای شوهرم برای همین ازش دورش کردم هرروز ساعت ۵ میخورد تا ۱۲ شب بعد من کم کم از سرش انداختم دیگه شاید هر چند ماه یه بار بره

اها پس اعتیاد به الکی نداره یکی از دوستای شوهرم برای همین ازش دورش کردم هرروز ساعت ۵ میخورد تا ۱۲ شب ...

داره ک این پیام میده بهشون مردمو نصف شب میریزه بیرون

چطوری دورش کردی؟ 

اینم ی رفیق داره ک هروز میخوره 

من میخوام ب باباش بگم

فایده نداشت والا جدا میشمتنهایی ارزشش بیشتر از موندن با ی ادم الکلیه پنهون کاره

خوب بشین فکراتو بکن چون اغلب مردا یا رفیق بازن یا زن بازن یا ... از کجا معلوم ازدواج بعدیت اینجوری درنیاد