2777
2789
عنوان

با شوهری ک مشروب میخوره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 80 پست
داره ک این پیام میده بهشون مردمو نصف شب میریزه بیرونچطوری دورش کردی؟ اینم ی رفیق داره ک هروز میخوره ...

گفتم ک گفتم بیا باهم بخوریم تمام سعیمو کردم بهش خوش بگذره دیگه هر وقت دیدم میخواد بره گفتم بیا منم هوس مشروب کردم بیا باهم بخوریم الان اصلا نمیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا یه فکری به حال خودت بکن مال من سرسال میخوره به شدت دعوا داریم چه بلاها سرمشروب به سرمون اومد تصادف کرد ماشین نوهش داغون شد چقدرربه خودش صدمه میزد دستاش فرو میکرد تو‌شیشه یبار تا اتاق عملم رفت اسم مشروب میاد تنو بدنم میلرزه حالا چهارساله که کم کرده خیلی کم شاید یبار تو سال من از همینم میترسم

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
پس چیکار کنم دست خودم نیست😭

الان زمونه خیلی عوض شده راه مامانا رو در پیش نگیر الان باید با شوهرت رفیق باشی به جوری رفتار کنی همه چیو بیاد بگه بهت نه اینگه مخفی کنه...الان شوهر من یه نفر منطورم دختر پیام میده بهش میاد میگه اینجوری گفته پیشنهاد دوستی داده منم مثل یه رفیق گوش میدم ناراحت نمیشم دیدم با دختره بد حرف زد بلاک کرد

الان زمونه خیلی عوض شده راه مامانا رو در پیش نگیر الان باید با شوهرت رفیق باشی به جوری رفتار کنی همه ...

مشکل اینه بلد نیستم رفیقش باشم🥲🥲

اونروزم ک باهاش حرف زدم خیلی تند گفتم خیلی

مشکل اینه بلد نیستم رفیقش باشم🥲🥲اونروزم ک باهاش حرف زدم خیلی تند گفتم خیلی

من تا حالا بعد این همه سال به شوهرم نگفتم چکار کن چکار نکن چه برسه با تندی بهش بگم فقط تو خونه سیگار میکشید یه مدت گفتم من دوس ندارم تو خوته بکشی دیدم گوش نمیده دیگه چیزی نگفتم الان همونم نمیکشه اصلا  فک کن شوهرت رفیقته میخوای به رفیقت دعوا کنی چرا اون حرفو زدی اینو خوردی اوتو خوردی.الان تو یه دوره ای هستیم زن و شوهرا باهم میرن بیرون استخر میرن با بقیه زن وشوهرا بعد شوهرت ببینه دوستاش زنشون پایه ان زن خودش پایه نیس میخوره تو ذوقش

منم خیلی وقته دوس دارم تا هوا سرده بخوریم با شوهرم‌بریم تفریح دور دور

همین شما آشغال های نجس هستید که مست میکنید میرید توی خیابون بلا سر میرم میارید

بعد از عرق خوردن بتمرگ تو خونت. لازم نکرده بری دور دور

هیچ جای دنیا همچنین کاری نمیکنن

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه