2777
2789
عنوان

با شوهری ک مشروب میخوره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 80 پست

جداشو استاراتر

قانون کاملا پشت توعه و حق و حقوقت رو از شوهرت میگیره

اشتباه تو این بود که وقتی طرف گفت فقط توی عروسیا میخورم، گفتی باشه!

اولا معلومه همچین آدمی دروغ میگه

ثانیا چرا باید واسه یک شب خوش بودن یه چیز نجس بخوره؟ معلومه همچین آدمی نماز هم نمیخونه

اگه خودت نماز میخونی و دلت یه زندگی سالم و بچه ی سالم میخواد جداشو

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

يَسْأَلُونَكَ عَنِ الْخَمْرِ وَالْمَيْسِرِ قُلْ فِيهِمَا إِثْمٌ كَبِيرٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَإِثْمُهُمَا أَكْبَرُ مِنْ نَفْعِهِمَا وَيَسْأَلُونَكَ مَاذَا يُنْفِقُونَ قُلِ الْعَفْوَ كَذَلِكَ يُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمُ الْآيَاتِ لَعَلَّكُمْ تَتَفَكَّرُونَ

در بارۀ شراب و قمار از تو می‌پرسند بگو در آن دو گناهی بزرگ است و منافع (مادی)نیز برای مردم دارند(ولی) گناه آن دو از سود آن‌ها بزرگتر است.

أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّمَا الْخَمْرُ وَالْمَيْسِرُ وَالْأَنْصَابُ وَالْأَزْلَامُ رِجْسٌ مِنْ عَمَلِ الشَّيْطَانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ.

ای کسانی که ایمان آورده‌اید همانا شراب و قمار و بت‌ها وتیرهای قرعه، پلید و از اعمال شیطان است پس از آن‌ها اجتناب کنید تا شاید رستگار شوید.

إِنَّمَا يُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَنْ يُوقِعَ بَيْنَكُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاءَ فِي الْخَمْرِ وَالْمَيْسِرِ وَيَصُدَّكُمْ عَنْ ذِكْرِ اللَّهِ وَعَنِ الصَّلَاةِ فَهَلْ أَنْتُمْ مُنْتَهُونَ.

همانا شیطان می‌خواهد به وسیله شراب و قمار، میان شما دشمنی و کینه بیفکند و شما را از یاد خدا و نماز باز دارد. پس (با این همه مفاسد) آیا دست برنمی دارید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل اینه بلد نیستم رفیقش باشم🥲🥲اونروزم ک باهاش حرف زدم خیلی تند گفتم خیلی

استارتر تحت تاثیر این چرت و پرت ها قرار نگیر

درسته باید با همسرت دوست باشی، واقعا زندگی غیر از این نیست ولی میخوای یه دوست معتاد به الکل و رفیق باز داشته باشی که هیچ حد و حدودی نمیشناسه؟

جونتو بردار و فرار کن

همچین دوستی میخوای چکار؟

خواهرانه بهت میگم، اگه میخوای مثل اینا نشی که با افتخار میان میگن: "منم با شوهرم مشروب میخورم"، جداشو

هنوز اتفاقی نیوفتاده. بچه نداری، پایبند این زندگی نیستی. بعدا سخت میشه ها. یا خودتم میشی مشروب خور یا باید بسوزی و بسازی

آدم شراب خور غیرتش رو کم کم از دست میده

بدنش نابود میشه 

و....

دلم سوخت، ناراحت شدم تاپیک تو رو دیدم

معتقدم این آدما باید برن خواستگاری یکی شبیه خودشون، نه کسی که میخواد سالم زندگی کنه

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
همین شما آشغال های نجس هستید که مست میکنید میرید توی خیابون بلا سر میرم میاریدبعد از عرق خوردن بتمرگ ...

وقتی پاتو از خونت بیرون نذاشتی چرا نظر الکی میگی اونایی مست میکنن ادا اصول در میارن از عمد این کارو میکنن وگرنه این همه ما با دوستامون خورویم ندیدیم کسی بخواد حرف ناشایست بزنه یا کار غیر اخلاقی بکنه

استارتر تحت تاثیر این چرت و پرت ها قرار نگیردرسته باید با همسرت دوست باشی، واقعا زندگی غیر از این نی ...

کدوم مشروب خوری تا حالا از ریخت افتاده😅  بعدشم سوهر اسی هرروز ک نمیخوره من الکی ک هرروز یه بطری کامل میخوره هم دیدم از ریخت نیوفتاده