2777
2789
عنوان

صادقانه بنظرتون پسر و خانوادش این مهریه و شرایط رو قبول میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 122 پست
من در ازای پول و سکه ازدواج نمیکنم چون نه گدای پولم نه گشته ی سکه

منم به سکه زیاد اعتقادی ندارم ولی یه حداقلی باید باشه 

شماهایی که این دیدگاه رو دارید خدایی نکرده کار به خیانت و طلاق بکشه حالتون پرسیدن داره

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من چرا حرص بخورم؟ چیزی ک دوست شما رویاش رو داره ما دازیمزندگی میکنیمولی بلندپروازی نکردیمفعلا ک شما ...

الان شما هزار و سیصد و خورده ای مهریه اته؟ پس چرا میگی عاقلانه نیست؟

حالا شما حرص نخور انقدر قرار نیست برادر شما قبول کنه که😂نگفتم شرایط مالی بدی دارن ولی دیگه پورش و م ...

در مورد خودم که تو این سایت اصلا حرفی نمیزنم ،

ولی اتفاقا افرادی که از جهات مختلف مالی یا علمی یا هر زمینه دیگه واقعا بالا باشن و اصطلاحا تازه به دوران رسیده نباشن ، هیچوقت این مدلی رفتار نمیکنن. 

و این رو به وضوح در بین افراد مختلف دیدم. 

درخت هر چه بارش بیشتر میشه ، افتاده تر میشه. 

از نظر شما ی خانم دکتر با ی بیسواد ک تو خونه باباش پای ماهواره ولوو یکیه؟؟؟؟

وقتی استارتر داره مادی حرف میزنه

ماهم مجبوریم مادی جواب بدیم..

از نظر مالی تا وقتی خانم دکتر به درامد نرسه

تفاوتی ندارن.

وگرنه سوال شما ک پر واضحه

فکر کنم مشخصه چرا اینپ گفتم

💕

سکه خیلی زیادهههههه دیگه نهایتش 500 تااااا البته اونم زیاده مهریه رو خیلی بالا میگن احمقع پسره اتفاا ...

من میگم صدتا هم رنده هم عاقلانست

الان شما هزار و سیصد و خورده ای مهریه اته؟ پس چرا میگی عاقلانه نیست؟

من ۱۶ سال پیش ازدواج کردم

مهریه ام ۸۰۰ هست با منزل شخصی داماد

ک هم تراز سال تولدم بود اون سال.

من همچین حرفی نزدم

گفتم اعتقاد دارم مهریه باید هم شان و تراز دحتر

و درامد بالقوه پسر باشه

هم قانون هم عرف و هم شرع اینو میگه(نفقه زن هم بر اساس شان و منزلت زن هست در قانون)

دختری ک شرایط مالی حوبی داره

و ۱۳۰۰ سکه ک میگی رو به چشم دیده بله باید اینقدر مهریه اش بشه.

کسی ک شرایط مالی در جد این جرفا نیست

باید معقول شرایژ خودش مهریه بحواد.

💕

من میگم صدتا هم رنده هم عاقلانست

اخه دوستت به نظرم دنبال چشم و هم چشمیه سال تولد خیلی زیاده اینقدر مهریه فک نکنم خانواده پسره قبول کنن پسر هر چیم عاشقش باشه اینجوری ممکنه شاخک هاش تیز شن بگن اره این دنبال پول و مال منه بعد هم دوستت هم پسره داغون میشن به نظر من همون 500 تا ماکسیمم بگن با اینکه اونم به خدا خیلیه 300 تا یا 114 تا 

من ۱۶ سال پیش ازدواج کردممهریه ام ۸۰۰ هست با منزل شخصی دامادک هم تراز سال تولدم بود اون سال.من همچین ...

همین که به این نتیجه رسیدی ۸۰۰ تا در شان شماست ولی هزارو سیصد و خورده ای در شان یه پزشک متخصص نیست خیلی جالبه 😁

منم به سکه زیاد اعتقادی ندارم ولی یه حداقلی باید باشه شماهایی که این دیدگاه رو دارید خدایی نکرده کا ...

اینهمه خانمایی که مهریه سنگین دارن هیچکس بهش خیانت نشده؟ هیچکس طلاق نگرفته؟ هیچکس حرمتش شکسته نشده؟

تا وقتی این تفکرات بچگانه عهد قجری هست دادگاه ها هم پر از پرونده طلاقه 

بهتره چشمامون رو بشوریم و دیدمون به ازدواج عوض کنیم

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم