2777
2789

سلام مامانای عزیز .بچه اولم دختره اللن ۸ سالشه .میخام برای دومی اقدام کنیم بنظرتون چیکار کنم بچم پسر بشه.یکی از جاریام دوتا پسر اورد اینقد زنو شوهر هی کلاس میزارن من پسر دارم شما دخترردارین ما فلانیم ووو ادم ازخود بیخود میشه .دلم میخاد یه دوقلو پسر بیاریم که اینقد به ما زخم زبون نزنن.کسی میدونه چیکار کنیم بچمون پسر شه.میترسم دومی دختر شه مسخرمون کنن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر هیچوقت درگیر این افکار نبودیم

منم نبودم.بچمو با هیچی عوض نمیکنم هربچه ایی پیش مادرش عزیزه.اصلا تو فکر جنسیت نبودم .کاری میکنن ادم زخم زبون بشنون.خارشوهرم هی به شوهرم میگه اون داداشم  ۲ صفر جلو زده تورو هی نمک میپاشن

ای وی اف 

ولی با احترام این سطح دغدغه خیلی احمقانه هست . به جای این که فکر تربیت درست و موفقیت اجتماعی بچه و داشتن فرزند صالح هستید تمرکزتون رو میذارید روی جنسیت . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مطمئن ترین روش آی وی افه عزیزماگه هزینشو دارین اونو انجام بدهوگرنه از یه دکتر خوب ک رژیماش جواب داده ...

هزینش چقدره حدودی .متاسفانه وضعمون خوب نیس .ولی ایکاش میشد انجام بدم که هی نکنن تو چشممون

ای وی اف ولی با احترام این سطح دغدغه خیلی احمقانه هست . به جای این که فکر تربیت درست و موفقیت اجتماع ...

ادمو مجبور میکنن ب این کارا .هی تو چشمون میکنن . زمین حقی شوهرمو گرفته نمیده میگ من دوتا پسر دارم.شوهرمم بیخیال سهمش شده.

هزینش چقدره حدودی .متاسفانه وضعمون خوب نیس .ولی ایکاش میشد انجام بدم که هی نکنن تو چشممون

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بخاطر حرف مردم میخای بچه بیاری؟

میدونی تو این زمونه یه بچه جقد خرج و ..داره

۴ سال پیش یکی از اقواممون این راهو رفت بالای ۱۰۰ تومن خرجش شد

البته هرجور خودت صلاح میدونی عزیزم

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️بخاطر حرف مردم میخای بچه بیاری؟میدونی تو این زمونه یه بچه جقد خرج و ..داره۴ سال ...

خستم فقط اینو بدون😔 این روش برا ما گدا گَدولا نیس خیلی هزینه داره.ما باید توکل کنیم به خدا ظاهرا