2777
2789
عنوان

صادقانه بنظرتون پسر و خانوادش این مهریه و شرایط رو قبول میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 122 پست
طرف باید خیلی کم تجربه و کم عقل باشه که چنین چیزی رو قبول کنه. اصلا ربطی به دوست داشتن نداره. تجربه ...

ببینید شما الان یه آقایید فرض کنید عاشق یه خانمی میشید که موقعیت اجتماعی خوبیم داره 

حاضر نیستید فقط برای اینکه ارزش اون خانم رو به خودش و بقیه نشون بدید این رو بپذیرید؟

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...

این خانم هم دوستمه هم فامیل دوریم ایشون پزشکه و خیلی درس خونده اعتقادش،اینکه که شان و جایگاهش فرق دا ...

به نظرم با هم شأن خودشون ازدواج کنند نه اینکه آقا رو با قبول سکه محک بزنند این زندگی پایه اش سست میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی ب دختره داره ی دختر میلیاردر ک پورش زیر پاشه و خونشون تو نیاوران تهرانه محل کارش تو برج فرشته ...

بالا گفتم اینا نیست ولی پزشکه و قیافشم خوبه خدایی

خب پس شرایط مالی خوبی ندارنک روی رشتش و دانشگاهش دارید مانور میدین.هیچ فرقی با یک دحخر معمولی ک دیپل ...

حالا شما حرص نخور انقدر قرار نیست برادر شما قبول کنه که😂نگفتم شرایط مالی بدی دارن ولی دیگه پورش و مازراتی هم ندارن

والا من هم پزشکم درس خوندم و شأنم اندازه رفیق شماستولی احمق نیستم که ازدواج و عشق رو یه معامله و تجا ...

شما با چندتا سکه حاضرید ازدواج کنید؟

قضاوتش نمیکنم ولی ایشون " احتمال داره" دچار خودشیفتگی باشه. وگرنه الان خانم های زیبا کم نیستن. و همچ ...

آره صد البته ولی دیگه هرکی یه دیدگاهی داره

مهریه زیاد ربطی به دوستداشته شدن از طرف شریک زندگی نداره این یه حرف کلیشه ای که تازه بین جوونا مدشده

اون پسر هم اگه این مهر رو قبول کن کم عقل هرکسی باید درحد توانش مهریه طرف مقابل رو قبول کن یه پسری ک کارمند یا کارگر نمیتونه مهریه به سال تولد دخترخانوم رو بده چون در توانش نیست مخصوصا اگه مهر عندالمطالبه باشه که خانم هروقت اراده کرد بتونه بگیره که در واقع اقا پسر خودشو بدبخت کرده

مهر درحد معقول باید باشه

اگر عندالمطالبه باشه بله باید تا قرون آخرش باید بدهتا فرش زیر پاشم توقیف میکنن که هزار و اندی سکه مه ...

اگه کسی نص مهریش عندالمطالبه ونصف دیگش عندالاستطاعه باشه بعدفوت مرداون عندالاستطاعه روهم میدن یافقط عندالمطالبه رومیدن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اگه کسی نص مهریش عندالمطالبه ونصف دیگش عندالاستطاعه باشه بعدفوت مرداون عندالاستطاعه روهم میدن یافقط ...

نصف*

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
حالا شما حرص نخور انقدر قرار نیست برادر شما قبول کنه که😂نگفتم شرایط مالی بدی دارن ولی دیگه پورش و م ...

من چرا حرص بخورم؟ 

چیزی ک دوست شما رویاش رو داره ما دازیم

زندگی میکنیم

ولی بلندپروازی نکردیم

فعلا ک شما برای دوستت تاپیک زدی😉

💕