2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین تکرار آنفولانزای پسرم یا ویروس دیگست

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 55 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ضرر نداره پیش یه تل گیر هم ببرش.. من بچم ب مدت 20 روز اینجوری شد. اولش از آنفولانزا شرو شد بعدش هی اسهال و استفراغ وحشتناک.. هیچ دکتری نتونست براش کاری کنه. بچم با سرم فقط نمیذاشتن کم آب شه بدنش ولی مدوا نمیتونستن بکنن.. بعده 20 روز تل گیر از شهرستان آوردیم بردیم بیمارستان بالا سر بچه. . اسهال و استفراغش همون لحظه و آنی قط شد. تجربه خودمو میگم. 

خیلی بی حاله حتی نمیتونه بشینهدکتر گفت اگه بی حالی ادامه داره بستری کنخدایا نمیخوام بستری بشه

اگه بی حال هست به دکتر دیگه ببر 

اصولا اگه انفولانزا سالی یکبار گرفته میشه مثل کرونا بعدش بدن پادتن میسازه انفولانزاهای بعدی خفیف در حد سرماخوردگی رد میشه 

اسهال و استفراغ خیلی سخته 

بچه تون هم سنش پایینه 

به نظرم به دکتر دیگه ببرش

بچت موقع استفراغ تل گرفته گلوش.. اگه تب نداره ینی ویروس و عفونت نیس. اسهال اگه ویروسی باشه و یا عفونی با پودرهای پروبیوتیک و نهایتش با ماست و موز حتما و حتما درمان و یا کنترل میشه. اگه با هیچی درمان نمیشه حتما و حتما تل گرفته گلوش.. اگه پیش تل گیر بردی و درمان شد برای سلامتی بچه منم دعا کن. ایشالا زودی بچت خوب شه

ممنونم ... خدا خیرتون بده آرومم کردین... اشکام آویزون شده

خواهش میکنم عزیزم ایشالله گل پسرت خوب خوب میشه جای نگرانی نیست این بیماری ها درمان داره اصلانبایدناراحت باشی برای اسهال استفراغ حتمادکترببرکه سرم بده حالش بهترمیشه

اصلا فکرشم نمی‌کردم انقدر مریضیش وحشتناک باشه

حتما از سال دیگه واکسن آنفولانزا بهش بزن، من دوساله به بچم میزنم و بچم مریض میشه ولی سبک تر از قبلا که نمیزد، بچه منم چند روز پیش ویروس اسهال و استفراغ و تب و لرز گرفت، دکتر بردم یه سرم زد و یه بطری سرم خوراکی بهش داد تو خونه بخوره با یه بسته کپسول یوموگی ، که این کپسوله را گفت اگه میتونه با آب قورت بده اگه نه بریز تو دوغ یا ماست یا آبمیوه روزی یدونه بهش بده

تو تهران پیش کی ببرم؟ یه دکتر خوب بگینمن میبرم دکتر محمود مقیمی

من تهران نیستم 

اما اصولا بچه ها تا سن نه ده سالگی تند تند مریض میشن 

دختر من هفت سالگی یک هفته مریض بود یک هفته سالم پدرم دراومد مثل فرزند شما به پنی سیلین هم حساسیت داره تا خوب شه پدرم درمیاد 

بعد خوب شدنش سیستم ایمنی اش رو بالا ببر