2777
2789
عنوان

حقیقتش ترسیدم

65 بازدید | 12 پست

اینکه امروز مادر م بخاطر کرایه طلاشو فروخت 

حس بدی دارم 

بغض کردم 

ولی وقتی فهمید که فهمیدم گفت به همسرت چیزی نگو که ابروم بره 

دلم براش خیلی سوخت 

و از طرفی باید جهاز هم بخرن برام 

نمیدونم چیکار کنم توی این اوضاع اجازه نمیدن برم سرکار ی راهکار بهم بدین 

ی شغل مجازی هرچیزی 

کاشگی اجازه بدن برم سرکار فشار کمتری باشه حداقل جهازم کمکشون کنم

از طرفی دانشجوعم هر شغلی نمیتونم برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم

ان شالله خونه دار شدنتون

مستاجری خیلی سخته

ولی بنظرم بگرد دنبال کار،شاید اولش گارد بگیرن ولی بعدش کوتاه میان

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیمگفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم...حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

هنری چیزی داری باهاش کار راه بنداز، مثلا تو دانشگاه برا بچه ها فایل وورد و پاور درست کن یا تایپ کن هزینه شو بگیر

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

متاسفمان شالله خونه دار شدنتونمستاجری خیلی سختهولی بنظرم بگرد دنبال کار،شاید اولش گارد بگیرن ولی بعد ...

ممنونم 

متاسفانه همسرم اجازه نمیده 

و چون دانشجو هستم نمیدونم چه شغلی برم که دانشگاهم تموم کنم باهاش

دانشگاهمون انتشاراتش اینکارو میکنه

😑بد شد، یه چیزایی تو خونه درست کن بزار تو با سلام بفروش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

اتفاقا امتحان کردم ولی چون خانگی هستن کسی نمیخره خیلی ناامیدم حس بدی دارم

نه بابا ربطی نداره مثلا خواهر خودم یه مدت دستبند و گردنبند و گل سر رزینی درست میکرد مشتری ام داشت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40