من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم یه خورده کمتر از سنم به نظر میام و کوچکتراز سنم دیده میشم.
فقط بکی دوتا چیز درست میگه
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅
به احتمال زیاد آتنا و آرتمیس هستی.منم ازدواج برام عین سمه و انکار میمیرم اگه ازدواج کنم.
اره بنظر خودمم اتنام منم همینم نمیتونم یه مرد رو ۲۴ کنار خودم تحمل کنم
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅
حس می کنم تو ایران پرسفون تایپ کمه .همه یا آفرودیتن یا آرتمیس.تا حالا دختر شبیه خودم ندیدم.باورت میش ...
ولم کن بابا اعتماد بنفس بیخودی دارن شبیه بیل میمونن همشم رفتارای بچگنه دارن الکی میگن افرودیتم
خیلی به این چیزا تکیه نکن پرفسون تایپ دنیای رنگی و کودکانه داره
از ازدواج خوشش نمیاد بیشتر دوس داره دختر مامان باباش بمونه و محردی حال کنه
مثل من .آره منم مثل توعم ازشون خوشم نمیاد خیلی سمن خواهر.
بخدا همه چیزو تو شوهر و بچه و جاری و مادرشوهر میبینن