2777
2789

یکی از فامیلامون بخاطر  خوردن قهوه ناشتا از دهن خون و کف اومده 

اونم مشکل قلبی داشته به رگای قلبش فشار اومده واقعا خیلی سخته جوون بوده خدا رحمتش کنه😭😭😭🖤🖤🖤

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا نمیدونم چطور یک عده هروز قهوه میخورن

من یکمدت خوذدم

یه سرگیجه های بدی کرفته بودم داشتم میمردم 

خیلی بد بود

دیگه نمیخورم

اما مثلن خواننده معروف صداسایان‌میگه هروز‌صبح باید بخورم

چطور اون چیزیش نمیشه

من بخاطر اینکه همه میخورن نمیخورم. فقط میخورم چون واقعا سرحال میمونم و انگار مغزم فعال میشه. کارهای مهم داشته باشم سفر باشم تو جاده باشم میخورم اونم غلیظ....نخورم خستگی اذیتم میکنه ولی قهوه بخورم سرحال میشم با وجود کم خوابی عین بنز فعالیت دارم

من بخاطر اینکه همه میخورن نمیخورم. فقط میخورم چون واقعا سرحال میمونم و انگار مغزم فعال میشه. کارهای ...

من اخلاقم گند میشه

سر دردم میگیرم.

متاسفانه قهوه عصرم همینقدر حساسم روش

نمیدونم این با کلاس بازیا چیه قهمه طعم زهرمار میخورن و احساس با کلاس بودن میکننخدا رحمت کنه😑

ن بنده خدا همچین ادمی نبوده که بخواد کلاس بزاره ولی خب دیگ اشتباه کرده توی جاده بوده حین رانندگی از دهنش خون اومده با کف 

فقط قهوه؟مگه زهر بوده😐😐😐

خب مشکل قلبی داشته معده از اونور خالی بوده به رگتی قلبش فشار امده سکته قلبی کرده 

مشکل قلبی داشته بنده خدا