2777
2789
تمام تایپ ها خوبن به شرط اینکه سمی نشنهستیا نماد یه زن معنوی هستش، کلاریس یه شخصیت هستیا هستش.هستیا، ...

کلاریس کیه؟

ممنون از توضیحاتتون

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادی❤️😘به نظرت پرسفون تایپا تو ازدواج و روابط چطورن میتونن موفق شن؟

خواهش میکنم عزیزم 💕

پرسفون به طور کلی باید مراقب خودش باشه و روی زندگی ۲ مرحله مهم رو میگذرونه.

برای اینکه بتونه ازدواج خوبی داشته باشه باید اول نقطه‌ ضعیف های این تایپ رو برات بگم:

دودلی زیاد و تردید داشتن، میتونه زیادی وابسته باشه.

پرسفون دختر زندگیه و یه زن خیلی دخترانه هستش، برای همین مردی رو دوست داره که حامی و مراقبت کننده باشه.

برای ازدواج آتنا و هرا رو بالا ببر، مستقل بودن رو یاد بگیر تا وابسته نباشی و بین احساسات و منطق حتما تعادل بر قرار کن.

ورزش کن کتاب بخون، سعی کن مسولیت بعضی کار هارو به عهده بگیری

اینا برای پرسفون خیلی خوبن

قویش میکنن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

کلاریس کیه؟ممنون از توضیحاتتون

خواهش میکنم گلم

کلاریس یه شخصیته توی سکوت بره ها

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

خواهش میکنم گلمکلاریس یه شخصیته توی سکوت بره ها

من پرسفونم خب.

ولی خانم ها ازمن بدشون میاد و خیلی بهم حسادت میکنن حتی مامان خودمم باهام خوب نیست ولی آقایون خیلی بهم احترام میذارن و منو خاص و شگفت انگیز می‌دونن.نمیدونم چرا؟دلیلش چیه به نظرت؟

من چه ویژگی هایی دارم عزیزم .من مجردم و دانشجو.

همین که دانش جو هستی خیلی خوبه گلم

به مسر پيشرفت پرسفون کمک زیادی میکنه

قراره تایپک بزنم راجب این تایپک ها 

اگه خواستگی تگت میکنم گلم

همین نشون میده که چرا آتنا داری، دانشجو بودن

میل آتنا به پیشرفته

من پرسفونم خب.ولی خانم ها ازمن بدشون میاد و خیلی بهم حسادت میکنن حتی مامان خودمم باهام خوب نیست ولی ...

دقیقا برای همینه گلم

این نکنه خیلی مهمه که جالبه

نگاه کن

کلا مردا به زنای دخترانه جذب میشن

پرسفون هم همون دختره مهربونه مودبه شیرینه

همین مرلین مونرو، یه پرسفون تایپ بوده که آفرودیت بالایی داشته