2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خییلی فرق کردی،!!! میشه بگی کلا چقدر هزینه کردی؟

مدل میکاپمم تغییر دادم 

اینم خیلی تاثیر داره 

مدل ابروهام فرق کرده 

قبل تزریق مژه مصنوعی داشتم بعد نه و چنتا ریزه کاری

نمیگم حالا با تزریق زیاد عوض نشدم 

میدونم خیلی عوض شدم ولی میکاپمم از اون ور مؤثر بوده 

مبارکه عزیزم چه مارک ژلی زدی ؟؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
اسم اینارو اولین باره میشنوم 😂من فقط ژل تزریق کردم عزیزم

منظورم رژ لب دائم هست که میزنن لب رنگ میگیره و متقارن میشه

خط چشم هم تتو می‌کنند که پاک نشه 

زن شاهرخ استخری هم انجام داده 

مدل میکاپمم تغییر دادم اینم خیلی تاثیر داره مدل ابروهام فرق کرده قبل تزریق مژه مصنوعی داشتم بعد نه و ...

درسته، اما با تزریق خیلی عوض شدی و بهتر

برعکس یه سریا که چهرشون رو از حالت عادی هم خارج میکنن چه برسه به بهتر شدن! 

مرسی عزیزم مارک دنبی

عزیزم کدوم دکتررفتی ؟؟؟زیرچشمم زدی ؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
منظورم رژ لب دائم هست که میزنن لب رنگ میگیره و متقارن میشهخط چشم هم تتو می‌کنند که پاک نشه زن شاهرخ ...

اها نه واقعا 

اگه انجام داده بودم که اسمشو میدونستم 

درسته، اما با تزریق خیلی عوض شدی و بهتربرعکس یه سریا که چهرشون رو از حالت عادی هم خارج میکنن چه برسه ...

ارع بیچاره ها دوست دارن مثل هیولا باشن 

ادم بحالشون بدجوری تاسف میخوره

مرسی از تعریفت 

آره لاغر بود صورتم و این خیلی اذیتم می‌کرد