2777
2789
خوب گلمآفرودیتت پایینه باید بالا بیاریشآتنای خوبی داری، کنارش آفرودیتت رو بیاری بالا ترکیب خیلی جذاب ...

واقعن .آدری هیپبورن پرسفون بوده؟

ترکیب پرسفون با چی بوده؟

الان ترکیب من ترکیب پرسفون ملکه است یا تا ملکه بودن فاصله زیادی دارم؟

عزیزم میتونی اینو برام تفسیر کنی قبلا ارتمیس بودم ولی الان عوض شده

حتما گلم.

آره تایپ ها همیشه ثابت نمی مونن

مثلا ممکنه شما بعده از یه مدت آفرودیتت بره بالا و یا اگه با مرد ها زیاد ارتباط نداشته باشی آرتمیس بالایی پیدا میکنی، اگه خیلی بری سراغ کتاب های علمی و باز هم دور بودن از رابطه آتنات ممکنه بره بالا.

خوب گلم، الان انرژی غالب شما شده پرسفون تایپ( حتما چندین بار تست انجام بده، تا دقیق بیوفته دستت)

بعدش تایپ های غالبی که داری اینا هستن:

هستیا آرتمیس هرا، احتمالا آدمی هستی که زیاد توی نخ رابطه با جنس مخالف نیستی و دنیای خودت رو داری، ممکنه نسبتا آروم باشی و آدم عمیقی باشی( طبق هرا و هستیا)

آفرودیتت و دیمیتر پاییه باید سعی کنی بالا بیاریش

چون بین این تایپ هایی که داری، هستیا، آرتمیس، هراو آتنا، فقط هرا ازدواجیه و اگه تستی که دادی درست باشه، با مجردی طولانی مشکلی نداری و میتونی از پس خودت بر بیای و مستقلي 

ولی اگه ازدواج کنی چون هرا خوبی داری میتونی خوب ازدواجت رو کنترل کنی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همین حس رو دارم .خیلی جدی ام نمیگیرن و باهام مثل بچه ها و احمقا رفتار میکنند چون ظاهرمم ریزه میز ...

تو روابط عاشقانه چطوری

من وارد رابطه نمیتونم بشم با اینکه میخوام انگار یه چیزی مانعم میشه،جذب پسرای بزرگتر یا پسرای حامی میشم

سایت تست و تایپ خیلی‌ خوب توضیح داده بود چک کن

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
تو روابط عاشقانه چطوریمن وارد رابطه نمیتونم بشم با اینکه میخوام انگار یه چیزی مانعم میشه،جذب پسرای ب ...

منم همینطوریم .سلیقه ام خاصه .چیزای خاص دوست دارم و توی روابط عاطفی هم سختگیر و خاص پسندم.

حتما گلم.آره تایپ ها همیشه ثابت نمی موننمثلا ممکنه شما بعده از یه مدت آفرودیتت بره بالا و یا اگه با ...

مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادی❤️😘به نظرت پرسفون تایپا تو ازدواج و روابط چطورن میتونن موفق شن؟

مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادی❤️😘به نظرت پرسفون تایپا تو ازدواج و روابط چطورن میتونن موفق شن؟

مثلاً من رنگ مو بلوند و رژ قرمز دوست ندارم و نمی‌زنم یا عمل زیبایی دوست ندارم یا اینکه عاشق گل نرگسم و از گل رز بدم میاد و گل رز رو کلیشه ای می‌دونم .عاشق هنر و بازیگری ام .

من تایپم هستیا هست این خوبه یا بد؟؟

تمام تایپ ها خوبن به شرط اینکه سمی نشن

هستیا نماد یه زن معنوی هستش، کلاریس یه شخصیت هستیا هستش.

هستیا، زن آرومیه و هرکسی معمولا نمیتونه اعصابش رو خورد کنه.

درون‌گرا هستش اما میتونه باعث صميميت جمع بشه، به گل و گیاه علاقه داره و اگه هستیا خیلی بالایی داشته‌باشی احتمالا زنی هستش اهل مدیتیشن و عبادت یا بهشون علاقه داری. اهل غيبت و حسادت اصلا نیستی

جز خدابانوی های باکره هستش و درگیر روابط سطحی نمیشه معمولا

و به طور کلی خیلی چیزا که ممکنه برای خیلیا با اهمیت باشن به نظر هستیا مهم نباشن.

به هستیا میگن آدم پشت صحنه و یا گمنام، چون توجه کشی رو جلب نمیکنه مثل آفرودیت 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

تمام تایپ ها خوبن به شرط اینکه سمی نشنهستیا نماد یه زن معنوی هستش، کلاریس یه شخصیت هستیا هستش.هستیا، ...

عزیزم من پرسفون دراومدم و زنا رابطه شون باهام خوب نیست و بیشتر فوریت آقایونم .چرا؟

تمام تایپ ها خوبن به شرط اینکه سمی نشنهستیا نماد یه زن معنوی هستش، کلاریس یه شخصیت هستیا هستش.هستیا، ...

و اینکه هنر و بازیگری رو دوست دارم و از مردای هنرمند با تیپ و قیافه های خاص خوشم میاد که بهم گل هدیه بده .

عزیزم من پرسفون دراومدم و زنا رابطه شون باهام خوب نیست و بیشتر فوریت آقایونم .چرا؟

مثلاً خانوما خیلی ازمن بدشون میاد و منو ساده و احمق و بی کلاس می‌دونن و بهم حسادت میکنن ولی آقایون خیلی بهم احترام میذارن و به نظرشون دختر خاص و جذابی میام .

نمی‌دونم چرا ؟

به نظرت دلیلش چیه عزیزم؟

باشه.

بعدش آتنا و آرتمیس بیشترین بودن

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥