2777
2789
عنوان

دکتر قلب بیاین ببینین چی گفتتتت

98 بازدید | 10 پست

بچها مامانمو چن روز پیش قلبش درد بود بردیم دکتر قلب اکو کرد یهو گف رگات کرفته و داری میمیری و... دارو داد و شروع کردیم به مصرف ولی سردرداش کم نشد بیشتر شد فشارشم اومده بود روی ۹

امروز بردمش یه دکتر قلب دیگه ک میگن عالیه 

اکو انجام داد گف اصلا مشکلی نداره فقط یکم قلبش خون پس میزنه 

گف اصلا با یبار اکو مشخص نمیشه همچین چیزی فقط باید رف عکس رنگی و اون دکتر الکی گفته

گفت داروهایی هم که داده خیلی سنگینه و افت شار داره

خلاصه گف قطش کن و مشکلش استرس و اعصابشه 

بنظرتون درسته؟ ینی دستگا اکوشون درست نشون میده؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای تقویت قلب مادرتون میوه به و سیب حتما تو برنامه غذاییشون باشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

عزیزم ممکنه قبلی اشتباه نشون داده باشه و به نظرم با اکو نمیشه مسدود شدن عروق رو تشخیص داد درست گفته عکس رنگی لازمه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
این دکتره میگن خیلی خوبه گف همش فشار عصبیه گف برا رگ فقط باید رف عکس رنگی که ۴ ملیون میشه و ما حتی ۱ ...

درخپاستدوستی مو قبول کن

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂