2777
2789
عنوان

چرا شوهرم دلش نمیاد خرج کنه برام😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 103 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بجان خودم جدیم میخوای باور نکن‌دلیلی نمیبینم‌تو نینیسایت پز بدم😂😑

کاش بابات درکنار پول و کلاس های مختلف یه چیزایی مثل معرفت و حس همدلی و اینجور چیزا رو هم یاد میداد 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

وام رو برا خرج روزانه که نمگیرین .قطعا برا خزیدن وسیله ای یا سرمایه گذاری برا کاری میگیرن ..ولی برا حقوقی که داره باید براتون میخرید .ولی در مورد گفتن یا نگفتن بستگی به این داره که حرف شما رو اون چقد تاثیر داره

بحث خریدنش نیست من صرفا میخواستم امتحانش کنم از این ناراحتم که داشت و نخرید بهش گفتم تو پول داشته با ...

میگفتی با صد تومن ورشکسته نمیشدی الانم پولدار نیستی که نخریدیش ، ولی میتونستی برای همچین‌چیز بی ارزشی نزنی توی ذوقم ، من غریبه نیستم که دلت بسوزه پول خرج کنی ، شریک زندگیتم متوجهی دیگه؟

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄پدرت دختر دیگه نمی‌خواد ؟؟؟

باور کردی؟😐😐 تخیلات یه دختر کم سن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من دانشجو سال آخرم از سال دیگه خودم درآمد دارم ولی خب شوهرمو وظیفشه

میدونم وظیفشه اما نظم جدیده 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دانشجو سال آخرم از سال دیگه خودم درآمد دارم ولی خب شوهرمو وظیفشه

انقد غصه نخور قشنگم 

من فوق میخونم شهریه اشم از طلاهام میدم 

همسرم خیلی هنر کنه سالی یه لباسی چیزی برام بگیره با پول ارایشگاه

ل⁩

اره دلم میخواد بهش بگم ولی روم نمیشه میترسم اینو بده و دیگه هیچیه هیچی خرج نکنه و یجورایی پول منو تو ...

حتما پولتونو بگیرین.و یه مقدار ماهیانه مشخص کنین بدن .این مردا از چیزی که فکر مکنید خیلی پرروترن.

دوستان کاربر هانا یا حنا دروغ میگه 

داخل تاپیکاش درباره ضدافتاب هیدرودرم پرسیده ک حدود۲۰۰تومنه

کسی ک ماهی هشتاد میلیون داره ک ضدافتاب ۳-۴میلیونی میخره حداقللل

اسم کاربری همینطوری ثبت شده