2777
2789
عنوان

چرا شوهرم دلش نمیاد خرج کنه برام😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 103 پست
من حالت رو درک میکنم .‌‌...بنظرم فردا بهش بگو اگه الان دستت بازه پول منو برگردون مایحتاجمو تهیه کنم

اره دلم میخواد بهش بگم ولی روم نمیشه 

میترسم اینو بده و دیگه هیچیه هیچی خرج نکنه و یجورایی پول منو تو بیاد تو زندگیمون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻لطفااااا دروغ نگومن خودم باشگاه اسب سواری میرم جلسه ای ۵۰۰چخبرررره هشت میلیون

بااموزش و سوار کاری و همچی

البته کلاه و شلاق و اینارو جداخریدم خودم

کلاه و شلاق باهم ۱میلیون و خورده

اسم کاربری همینطوری ثبت شده

میتونی این کارو بکنی پولتو پس بگیر و یادت باشه زن و شوهر با هم حساب کتاب،داشته باشن خیلی،بهتره تا بعدها به خاطر این مسائل باهم دعوا و مشاجره کنن 

محترمانه ازش بخواه پولتو بده پیام نده اومد بهش بگو 

ببین الان همه زنا درامد دارن نمیخوام ناراحتت کنما ولی زنایی که ندارن دارن تبدیل به مصرف کننده میشن و ...

اینم بازی جدید ملت ، مصرف کننده ، یعنی این همه زن تو دنیا که تو خونه زحمت کشیدن بچه نگه داشتن خونه داری کردن مصرف کننده بودن، وقتی یه مرد نمیتونه از پس هزینه های خونه و زندگیش بر بیاد بهتره ازدواج نکنه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
هشتاد میلیون ریال یا تومان ، مسئله این است

بحث خریدنش نیست من صرفا میخواستم امتحانش کنم از این ناراحتم که داشت و نخرید 

بهش گفتم تو پول داشته باشی و نداشته باشی در هر صورت میگی ندارم 

گفت تو هم همیشه فکر می‌کنی من پول دارم

اره دلم میخواد بهش بگم ولی روم نمیشه میترسم اینو بده و دیگه هیچیه هیچی خرج نکنه و یجورایی پول منو تو ...

خب خیلی اروم و منطقی باهاش صحبت کن 

اول یه شام خوب درست کن 

با زبون چرب و نرم براش توضیح بده چی شد نخریدی 

من که میدونم تو فلان و بهمان ....

ل⁩

اره دلم میخواد بهش بگم ولی روم نمیشه میترسم اینو بده و دیگه هیچیه هیچی خرج نکنه و یجورایی پول منو تو ...

نه عزیزم نگو اصلا 

اما بهشش پیم بده وبگو 

فقط یک دلیل قانع کننده بگو که چرا اهمیت ندادی بع خواسته ام؟ چون خیلی بهم ریختم اگه نداشتی میگفتم نداره و مثل پارسال که دارو ندارم  دوتومن بود خواستی درجا دادم اونوقت نمیگفتم بخر اما الان که داری چرا نخربدی؟

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

اینم بازی جدید ملت ، مصرف کننده ، یعنی این همه زن تو دنیا که تو خونه زحمت کشیدن بچه نگه داشتن خونه د ...

چیزی هست که داره اتفاق میوفته میتونید بازهم خودتونو بزنید یا دنبال کار بگردید 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️