2777
2789
عنوان

چرا شوهرم دلش نمیاد خرج کنه برام😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 103 پست
ناموصن نمیفهمم چرا انقد ریختین سرم عقده دارین؟من اصن اهل پز دادن نیسم دیدم گفتین گفتم باورم نکردین ب ...

کلاس چندمی بااین دست خط

احتمالا بلد نیستی میلیون یا ریال رو 

از لیست هزینه هات مشخصه گلم

اسم کاربری همینطوری ثبت شده
حق طبیعیه یه مرده که از اول زندگیش داره که حقوقشو خرج خودش کنه و برای خودش باشه

شما خانمی؟

چون توچندتاتاپییک نظراتتون رو دیدم اصصصصلا نمیخوره یه خانم باشی!!!! نظراتت بیشترازاینکه بگیم بروزه و ازرو روشنفکری بیشتر میخوره کاااملا مطابق با منفعت یه آقاست!!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما خانمی؟چون توچندتاتاپییک نظراتتون رو دیدم اصصصصلا نمیخوره یه خانم باشی!!!! نظراتت بیشترازاینکه بگ ...

نه صرفا با ادبیات طرف و برهان خلف صحبت کردم 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اسی الان اول راهی عادتش بده پول بگیری ازش .من دیشب از همراه بانکش برای خودم کارت به کارت کردم هنوز خ ...

اصلا غرورم اجازه نمیده با منت ازش پول بگیرم نمی‌دونم چیکار کنم از طرفی هم میگم اگر عادت کنه به پول ندادن خیلی بد میشه

اصلا غرورم اجازه نمیده با منت ازش پول بگیرم نمی‌دونم چیکار کنم از طرفی هم میگم اگر عادت کنه به پول ن ...

توافق کنید ماهیانه یه مبلغی بزنه حسابت 

همیشه منت می‌زاره ؟؟

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

۱۷ سالته گلم برو بعدا بیا حرف می‌زنیم هروقت وارد زندگی شدی

عزیزم فکرکنم ایشون یایه مرد پخته ای هستن یا همون ک تو امضاش نوشته ۱۷ سالشه تحت تاثیر حرفهای منفعت طلبانه پسرای همسن خودش که ابنروزا قشنگگگگ مخ دخترای ساده رو میزنن نه بخاطر روشنفکری بخاطر منفعت خودشون!!!!

اون موقع هم نذاره تو دعوا به روم میاره و یجوری رفتار می‌کنه انگار برا من میلیاردی خرج کرده

چرا زن گرفته خسیس

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻لطفااااا دروغ نگومن خودم باشگاه اسب سواری میرم جلسه ای ۵۰۰چخبرررره هشت میلیون

کلاس پیانو هم ماهی یک میلیون .هر ماه چهار جلسه هست. یعنی هر جلسه دویست هزارتومن.  چه خبره سه میلیون

عزیزم فکرکنم ایشون یایه مرد پخته ای هستن یا همون ک تو امضاش نوشته ۱۷ سالشه تحت تاثیر حرفهای منفعت طل ...

دقیقا منم شک کردم که مرده یا نه ، پروفشو دیدم ۱۷ سالشه 

الان تحت تاثیر جو فضای مجازی ان همون پسرای پرنسس که زورشون میاد برن سرکار ، و میخوان از دخترا سواری بگیرن خیلی ببخشید ، که زن تو زندگی هم کار کنه خرج زندگی رو نصف نصف بده هم از بدنش مایه بذاره بچه بیاره ، هم وارد زندگی بشه میبینه همون پسرا دست به سیاه و سفید کارهای خونه نمیزنن و زن مجبوره با همه مسولیت ها کارای خونه رو هم انجام بده ، نه نفقه داره نه مهریه فردا هم تقی به توقی خورد آقا فیلش یاد هندستون کرد دختره رو میندازه بیرون بدون هیچ پشتوانه ای دختره دستش میمونه تو حنا ، اینا انگار مردای ایرانی رو نشناختن 

من مخالف کار کردن نیستم آدم کار کنه برا خودش ولی از مرد هم باید انتظار داشت چون اگه ادامه پیدا کنه این روند مرده که منفعت میبینه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
اینم بازی جدید ملت ، مصرف کننده ، یعنی این همه زن تو دنیا که تو خونه زحمت کشیدن بچه نگه داشتن خونه د ...

دقیقا 

متنفرم از این طرز تفکر 

میخواین بگین شاغل بودن خوبه چرا زنای خونه دارو تحقیر میکنین؟نمیفهمن با این کار جایگاه خودشونم زیر سوال میره

🤌🫀