2777
2789
عنوان

فردا میریم برا طلاق امشب دلم میخاد بغلش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8813 بازدید | 165 پست
Hpv زگیل تناسلیه. درمان هم نداره. ریسک سرطان دهان رحم رو داره. تا آخر عمر هم با طرفه. با تماس جنسی ه ...

تا آخر عمرررر؟؟؟؟ جون من راست میگییی؟ خوب از کجا باید بفهمن که شوهر مریض ؟؟؟ 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

در امر ازدواج، در صورتی که هر کدام از طرفین متوجه ابتلای همسر به بیماری های مقاربتی مانند زگیل تناسلی شوند می توانند به صورت قانونی طرح دعوا نموده و شکایت کنند. این مساله در مورد روابط خارج از ازدواج صدق نمی کند. در مورد روابط خارج از ازدواج تنها، فرد در صورتی می تواند اقدام به طرح شکایت نماید که رابطه ی جنسی او تجاوز به عنف محسوب شده و به زور وارد رابطه شده باشد. وگرنه در مورد روابط جنسی اختیاری خارج از ازدواج، آلوده شدن به HPV و هر نوع بیماری جنسی دیگر قابل شکایت نمی باشد. یکی از مهمترین مسائلی که به صورت قانونی در مورد بیماری زگیل تناسلی وجود دارد این است که آگاهی به ابتلای طرف مقابل به بیماری های جنسی نظیر زگیل تناسلی می تواند مانع ازدواج شود و فرد را از ازدواج با بیمار برحذر دارد. از نظر قانون مجازات های اسلامی زوج یا زوجه بیگناه که بر اثر رابطه ی زناشویی با همسر به زگیل تناسلی مبتلا شده اند می توانند در دادگاه درخواست طلاق، دیه و همین طور قصاص نمایند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره من نمیکم اسونه ولی بعضی وقتا زندگی ارزش نگه داشتن داره دوباره از صفر شروع کردن داره من شرایط اون ...

عشق و علاقه کدومه! ادم چطور کسی و که دوست داره جایگزین براش پیدا میکنه!! اینا عشق نیست اینا بیماری ه چسبندگی ه! اولین و اساسی ترین فرق و شرط رابطه ازدواج تعهد ه! 

معلومه ادم در چنین شرایطی احساساتی میشه یاد خوبیاشون میفته ولی چون میدونه قراره جدا شن! این حس حس واقعی نیست!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
در امر ازدواج، در صورتی که هر کدام از طرفین متوجه ابتلای همسر به بیماری های مقاربتی مانند زگیل تناسل ...

اینم میدونی از کجا باید بفهمن شوهر خلمون مریضه؟

اجی این بیماری چیه میشه درموردش توضیح بدی من تو گوگل زدم هیچی نفهمیدم هر موقع یه بیماری رو گوگل سرچ ...

همون زگیل تناسلی هست از رابطه جنسی بیشتر منتقل میشه اکثر مواقع بعد از ۲ سال خوب میشه خودش اما گاهی وقتا تایپای خطرناکش باعث سرطان دهانه رحم و … میشه و حتی اگه خیلی حاد بشه رحم رو خارج میکنند

ای باباکاش میشد بسازیدیا قلقشو بدست میاوردیبنظرم تا وقتی دوسش داری جدا نشو..چون خودت داغون میشی

قلق؟؟؟ شما یه نفر بهت خیانت کنه، اونم‌جنسی، دنبال بدست اوردن قلقشی؟!؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
تا آخر عمرررر؟؟؟؟ جون من راست میگییی؟ خوب از کجا باید بفهمن که شوهر مریض ؟؟؟

این ویروس باعث ایجاد زگیل تو ناحیه تناسلی میشه و اگر رابطه دهانی هم باشه حلق و مری ر‌و درگیر می‌کنه. اما برای همه مبتلاها این زگیل ظاهر نمیشه و این ویروس تو بدن طرف هست و منتقل میشه. اینش خیلی بده.

اینجوری با اسی حرف نزن حالش خوب نیست عه ببین اون الان خیانت هاشو می‌دونه خودشم خیلی عصبانیه اما هنوز ...

مرسی از اینکه درکم میکنی  

مرسی از همتون که تنها پناهم بعد از خداید 

عشق و علاقه کدومه! ادم چطور کسی و که دوست داره جایگزین براش پیدا میکنه!! اینا عشق نیست اینا بیماری ه ...

منم گفتم از شرایطشون باخبر نیستم 

دوما توام باخبر نیستی پس لزومی نداره قضاوت کنی 

گاها از خیانتا بیماریه بحث جایگزینی نیس 

به هر حال ایشالا بهترینا براشون اتفاق بیفته

همون زگیل تناسلی هست از رابطه جنسی بیشتر منتقل میشه اکثر مواقع بعد از ۲ سال خوب میشه خودش اما گاهی و ...

💔💔 از شوهرت جدا شو نرو بغلش گریه نکن که دلش به رحم بیاد باز باهاش زندگی کنی این کار رو نکن اجی میبینی بهت چه مریضی بزرگی داده؟ دلت به مظلوم بازیش نسوزه