2777
2789
عنوان

این اسمش عذابه😟نه⁉️

295 بازدید | 47 پست

شوهر من ادعا میکرد سه سال قبل ازدواج عاشقم بوده.

هنوزم میگه دوسِت دارم و عاشقتم و ... ولی یه چیزی عذابم میده.

از وقتی حرمت بین ما تو دعواها از بین رفته و حرفایی زدیم که نباید میزدیم، مخصووووصا از زمانی که دست روم‌بلند کرده و منو(که تو خانواده پدری از گل کمتر بهم نمیگفتن) کتک زده؛ هرچقدرم محبت میکنه دلم قنج نمیره مثل قبل.

امشب داشت محبت کلامی میکرد و یادم رفته بود کاراشو.یکم داشتم ذوق میکردم که یهو یاد کتکا و حرفاش افتادم و یهو حالم عوض شد.

یعنی دیگه هیچوقت اون عشقی که فک میکردم بهم داره تکرار نمیشه؟

نمیشه از اول شروع کنیم؟

خیلی کینه ای هستم یا طبیعیه؟

دیگه مثل دوره نامزدی که حس میکردم خوشبختم،حس دوست داشته شدن واقعی رو دوباره باهاش حس میکنم؟🥺

دلم گرفته😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه خورده نشم..

بنظرم یکبارش اشکالی نداره چون ممکنه برا همه پیش بیاد.شاید شرایط خیلی بد بوده

اما

اگه تکرار بشه

اونجاست که باید نا امید شد

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
اگه خورده نشم..بنظرم یکبارش اشکالی نداره چون ممکنه برا همه پیش بیاد.شاید شرایط خیلی بد بودهامااگه تک ...

۳ بار کتک زده

نمیگم مقصر نیستم

ولی من چون زورم به بچم میرسه؛ اگه اشتباهی کنه مجازم کتک بزنم؟ه چقدرم وضع بد بوده باشه نمیتونم هضم کنم

"عشق" فوران میکند چون اتشفشان و شره میکند چون آبشاری عظیم،"دوست داشتن" اما، جاری میشود، مثل رودخانه ای در بستری با شیب ملایم

روزهای اول نامزدی عاشق آدمی بودی که فکر میکردی هیچ عیبی نداره و الان باید تلاش کنی آدمی رو که خیلی از رفتارهاش خوبه و بعضی رفتارهاش بد دوست داشته باشی.

آره تا حالا سه بار کتکم زده

حق داری  دلسرد شی 

کارش بسیار اشتباه بوده 

ادم حساس و احساسیم باشی دیگه واقعا از خاطرت نمیره 

اگه عذرخواهی کرده و تکرارش نکرده .سعی کن کمرنگش کنی خاطرات بدو

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

"عشق" فوران میکند چون اتشفشان و شره میکند چون آبشاری عظیم،"دوست داشتن" اما، جاری میشود، مثل رودخانه ...

من از اول عاشقش نبودم

انگار پناه بردم به عشقی که بهم داشت.با اینکه خانوادم تو ابراز محبت کم نمیذاشتن.

همین که محبتش رو با مدل محبت خانوادم مقایسه میکنم سرد میشم

۳ بار کتک زدهنمیگم مقصر نیستمولی من چون زورم به بچم میرسه؛ اگه اشتباهی کنه مجازم کتک بزنم؟ه چقدرم وض ...

تکرار شدن...اونم سه بار

توجیهی نداره اصلا

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

منم مثل شما خیلی کینه ایم یکی دوستام چند ماه پیش بهم یه چیزی گفت هزار بار خواستم برم جاش حرفاش یادم اومد نرفتم من اصلا این حرفاش شاید تا سه چهار سال دیگم یادم نره

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

۳ بار کتک زدهنمیگم مقصر نیستمولی من چون زورم به بچم میرسه؛ اگه اشتباهی کنه مجازم کتک بزنم؟ه چقدرم وض ...

ببخشی اینو میگم. زنها با زبانشان شکنجه میکنند مردها با دستها.. شما تو دعوا سکوت کنی اون آتیشی نمیشه. امتحان کن

به نظر من این که می‌زنه ربطی به اینکه عاشقته ندارن ،عاشقت هست ولی عصبی شده به شدت و شاید تو کودکی والدینش کتکش می زدن ،این مشکل شخصیتیشه ،دیدم مادری یا پدری که حتی عاشقه بچشه‌ ولی می‌زنه چون روح سالمی نداره،لطفا تاپیک آخر منم بیاین

حق داری دلسرد شی کارش بسیار اشتباه بوده ادم حساس و احساسیم باشی دیگه واقعا از خاطرت نمیره اگه عذرخو ...

عذرخواهی نکرده

همیشه حق به جانبه

دفعه آخر سر یه بحثی به پدر و مادرم فحش داد.همونو به پدر و مادرش گفتم پرید کتکم زد.

بشدت احساسی ام.ولی از خودش ناامیدم کرده.

متاسفانه من از یکی دلخور باشم رفتار و نگاهمم تابلو میشه