2777
2789
من ژیلت استفاده میکنم هفته ای یه بار استفاده میکنمخیلی نرم و سفید میشه نباید تند تند استفاده کنی

قبل و بعدش چیزی میرنی؟؟ منم هفته یکبار و حتی دو هفته ژیلت میزنم اما خیلی زخیم میشه و میخاره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته من وسطم گذاشتم نسوزوند نمیدونم شاید این نوره فرق داره

این خط های لامصب کار آدمو سخت میکنه😁😂😃😄😆

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

الان دقیقا چیو استفاده نکنی؟ چون ربطی نداره

میگ نوره باکرت میبره تیغ زخم میکنه میگ کلا اصلاح نکن

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

میگ نوره باکرت میبره تیغ زخم میکنه میگ کلا اصلاح نکن

نبابا منم مجردم چندین ساله نوره میزنم هیچم نشد 

تیغ اره ممکنه زخم کنه چون برا خودمم زخم میشه بعضی وقتا 

اما بدون اصلاح ک نمیشه ، عفونت میگیری 

نبابا منم مجردم چندین ساله نوره میزنم هیچم نشد تیغ اره ممکنه زخم کنه چون برا خودمم زخم میشه بعضی وقت ...

والا  مامانم میگفت ازدواج خیلی خوبه زود شوهر کن که بزارم شیو کنی اصلا ی حوره

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

وااا 🤦🏻‍♀️شیو کردن ب ازدواج ربطی نداره

والا ی جوری میگ میگه بد دختر مجرد شیو کنه کسی بفهمه میگن وخرابی کسی نمیاد بگیره ترو😐😐

نوره زرنیخ دار طلایی بگیر در عرض ۳ یا ۴ دیقه اوکیه میبرهمگه چی میزنی که نمیبره

پودر موبر تبریز میزنم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡