2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه

246 بازدید | 41 پست

خانوما من خیلی وقته دلم طلاق میخواد چون شوهرم خیانت می‌کنه بهم و مطمنم دوسم نداره این مدام بخاطر بچم موندم داستان زندگیم خیلی غم انگیز و قاتی پاتیه و بیشتر مشکلاتمم تقصیر بی عقلی خودم و ب اعتماد بیجا ب شوهرم بوده 😔 پارسال بهم خیانت بزرگی کرد باهاش رابطه هم داشت....

حالا بگید راهنماییم میکنید بقیه شو بگم تایپش کردم فقط نخواستم طولانی بنویسم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

همون موقع عموم مچشو گرفته بود تعقیبش کرده بود خلاصه عمومم اومد بمن و خانوادم گفت دادو بیداد کرد با شوهرم دعواشون شد و خانواده پدریم همه گفتن باید طلاق بگیری

ناگفته نمونه شوهرم پسر عموی بابامه

تا دوسه شب خونه من همش هرجو مرج بود شوهرم انکار میکرد و اون قضیه گذشت

رفتیم دم خونه اون زنه ک خودش دوتا بچه ام داشت گفتم از زندگیم برو بیرون و دیگه نمی‌دونم چن وقت بعد رابطه شون تموم شد اما تموم شد

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بعد اون خیانت هاش فقط ب صورت چت بود دیگه نمی‌دونم سر قرار رفته باشه با دخترا یا نه

اما همش در حال چت کردنه اینو دک میکنم می‌ره با یکی دیگه خسته شدم 

دو هفته پیشم با یکی چت میکرد اون دختره ام ولکن نبود خلاصه اونم دک کردم دعوامون شد مثه همیشه گفت من دوست ندارم از تو خوشم نمیاد ک خیانت میکنم برو طلاق بگیر یا طلاق عاطفی منم گفتم باشه طلاق عاطفی بگیریم دیدم ب غلط کردن افتاد و منت کشی منم دیگه بخاطر بچم مجبور بودم بازم گذشتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اما امروزم باز مشکوک میزنع رفتم تو گوشیش چن تا شماره جدید دختر دیدم 

و کلا مشکوک میزنه 

فکر کنم باهاشون چت می‌کنه 

اما دیگه بهش نگفتم چون طاقت تحقیر شدن نداشتم بازم حوصله دعوا و انکار کردنشو نداشتم 

فقط و فقط دلم طلاق میخواد اما ب دلایلی نمیتونم الان اونارم میگم

بچت میبیری؟

اگه بخوام برم میبرمش

شرایطم اینه: شغل و درآمد ندارم هیچ پولی ندارم، بابامم به غیر من سه تا بچه دیگه هم داره ک درس میخونن خرجشون بالاس دلم نمی‌خواد سربارش بشم وگرنه اون اگه بگم طلاق می‌خوام با آغوش باز میپذره 

بعد مشکل بعدیم خانواده پدریم هست ک همشون الان بامن قهرن سر قضیه پارسال ک چرا طلاق نگرفتم باور کنید مهم ترین دلیلش ترس از خوشحال شدن اوناس تو این مدت نمیدونید چه حرفایی پشت سرم زدن میگفتن امیدواریم شوهرش بازم خیانت کنه امیدواریم با خواری و خفت طلاق بگیره 

حتی گفته بودن ما سر این بی ارزش دعوا راه انداختیم باید بریم با شوهرش آشتی کنیم اما با اون نه تا بسوزه 😭😭اونوقت به جون بچم قسم از بین نوه ها و برادرزاده هاشون فقط من بهشون احترام میزاشتم دعوتشون میکردم کادو براشون میبردم و ... پارسال بجای اینکه مرهم زخم من باشن دلمو بدتر شکستن الانم میترسم برم طلاق بگیرم اونا خوشحال بشن

و دلایل بعدیم اینه که شوهرم وضع مالیش خوبه تو مردم محبوبه جایگاه اجتماعیش خیلی خوبه و همه مردم دوسش دارن هیچکس باورش نمیشه این خیانت بکنه همه تاییدش میکنن و مطمنم هرجا بره خواستگاری بهش زن میدن حتی دخترای مجرد کم سنو سال 

چون ظاهرش هم خوبه 

بعد من رفاهی ک تو خونه خودم دارم تو خونه پدرم نخواهم داشت با یه بچه کوچیک 😔

و ب خونه ام خیلی وابسته ام ب وسایل ب همه چی😭😭😭

نمی‌دونم چکار کنم خیلی حالم بده

درباره مهریه و اینا هم حرف نزنید ک من یکسال تمام پله های دادگاه رو بالا پایین کردم هیچ حقی ب زن نمیدن مهریه هم میکنن سالی یه سکه حق طلاقم با مرده می‌تونه طلاقت نده تا پیر بشی 

من حتی اگه طلاق بگیرم توافقی میگیرم دیگه حوصله دادگاه ندارم😔

مردی که اینطوری خیانت میکنه فکر نکنم هیچوقت درست بشه چون پدرمن که درست نشده فقط چون سنش رفته بالا دیگه خودش خسته شده

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
مردی که اینطوری خیانت میکنه فکر نکنم هیچوقت درست بشه چون پدرمن که درست نشده فقط چون سنش رفته بالا دی ...

اره منم موافقم باهات 😔😔 حالا مادرت حالش چطوره؟

بگیم طلاق تو انجام میذی مگهواقعا سخته ولی کاش برا خودت ارزش قایل باشی دیه خدا از اسمون بیاد بگه طلاق

نمیدونی چقدر سخته بخدا قسم اگه اینهمه سختی جلو روم نبود همین الان طلاق می‌گرفتم همش بخاطر بچمه بخدا 

اگه بچه نداشتم ی ثانیه هم این زندگیو تحمل نمی‌کردم 😭😭😭 همینجوری موندم نمی‌دونم چه خاکی تو سرم بریزم