2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تولد بچه رو بریم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 47 پست
من ۲۳ سالمه شوهر من قدش کوتاه ولی چاق ۱۰۰ کیلو‌مثل سگمن زیر مشت هاش له میشم در حد مرگ میزنه منو من چ ...

یه فکری بکن اون بچه اسیب میبینه ک صد درصد از ترکش ها تاحالا بی‌نصیب نمونده 

من چون خودم کسیو ندارم این سوالو بندرت میپرسم ولی ایا برادر و پدر داری؟

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وحشی هس ولی از نظر خودش اخلاقش فوق العاده میگه برو خدارو شکر کن شوهری مثل من داری گیر شوهر بداخلاق ن ...

به مادر شوهرتون زنگ بزن ، بگو شام میآیم . شام و پذیرایی با اونا شما هم کیک ببر و خوشگل کن و فقط به تولد بچه فکر کن 

بیخیال چرا حرص بخوری 

یه فکری بکن اون بچه اسیب میبینه ک صد درصد از ترکش ها تاحالا بی‌نصیب نمونده من چون خودم کسیو ندارم ای ...

ن برادر ندارم ی پدر پیر دارم ک اصلا معنی بچه رو نمیدونه عین خیالش نیس فقط بلده بخوره و بخابه

درک ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ت‍‌و ای‍‌ن س‍‌ن ای‍‌ن ح‍‌ال‍‌م‍‌و. .!️ 

خب به بچت بگو بگه دوست نداره اونجا تولد بگیره بهش بگو اگه توی خونه تولد بگیری دوستاشو دعوت میکنی ولی ...

عزیزم مگه ب حرف بچه ارزش قائل هس فقط حرف مادر  و خاهراش

عزیزم مگه ب حرف بچه ارزش قائل هس فقط حرف مادر و خاهراش

تا حالا نشستی باهاش حرف بزنی ؟ قطعا اینکارو کردی اما اینبار بشین پیشش بهش بگو بیا درگیری و بحث رو تمام کنیم من به حرف تو گوش می‌کنم فقط به خاطر خودت ، توهم بیا بشو همه کس و کارم ، بزار کنار هم خوب باشیم تا یه مدت هم هرچی گفت بگو چشم شاید زندگیت تغییر کرد 

ن برادر ندارم ی پدر پیر دارم ک اصلا معنی بچه رو نمیدونه عین خیالش نیس فقط بلده بخوره و بخابه

درک میکنم منم کلا کسیو ندارم درقید حیاط نیسن 

کم کم شروع کن ب پس انداز لطفاً نگو ک‌درامد ندارم مثلاً اگ خرید کردی برا بچه اندازه ۵۰تومن خوراکی بگو شد هشتاد تومن بیست تومن نقد از مغازه بگیر و قایم کن من مثال میزنم فقط بیست تومن درسته کمه ولی همونم خوبه به وقتایی اپم لنگه همبن بیست تومنه اب هم قطره قطره میسه به سطل ،سطل میشه حوض،حوض میشه استخرو.... 

کم کم دور خودتو جمع کن 

منم ده تومن ده تومن گاهن پنج تومن جمع کردم و الان شکر خدا پولدارم

گوش بده ب حرفم خواهش میکنم پشت. گوش ننداز 

کسی ب فکر مانیس ولی خودمون ک هستیم جلوگیری ام کن ک دیگ بچه نیاری

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
درک میکنم منم کلا کسیو ندارم درقید حیاط نیسن کم کم شروع کن ب پس انداز لطفاً نگو ک‌درامد ندارم مثلاً ...

دلم میخاد کار کنم مثلا ارایشکری دوره دیدم ولی بچه نمدونم چ‌کنم

خیلی رفتم پرس جو بیمارستان برا خدمات ولی اونم خبری نشد

تو که ازش کتک میخوری چرا باهاش زندگی میکنی ؟

طلاق با بچه سخته خانواده میخاد حمایتت کنه

دلم میخاد کار کنم مثلا ارایشکری دوره دیدم ولی بچه نمدونم چ‌کنمخیلی رفتم پرس جو بیمارستان برا خدمات و ...

از خرجی خونه بزن مثلا سیب خریدی۶۰تومن بگو شد۹۰تومن و....

من ده سال پشت گوش انداختم ک اگ اون ده سالو عاقل بودم الان خونه ام میخریدم تو مث من نباش عاقل باش راه پس نداری ولی راه پیش داری با شوهرتم کج دارو مریض سر کن ازش پول بکن گرچه نداره همون کم هم خوبه ده هزار تومنم ده هزار تومنه گاهی ادم لنگ همین ده هزاریه خدا بزرگه تو تلاش کن اونم دستتو میگیره