2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 41 پست
اگه بخوام برم میبرمش

خب برو . این مردا درست نمیشن. انگار مغزشون عیبی داره. مرد های خوب ممکنه خیانت کنن . این کع دله هم بوده از اول. اینجا میمونی پیر میشی . فردا یه مریضی بدم بهت میده. برو ادامه تحصیل بده. یا کار کن . براخودت زندگی کن 

چرا مهریه نمیدن مگ شوهرت پولداز نیست؟ بخدا قسم ب جان خودم قسم دوستی چند ماه پیش ۶ میلیارد مهریه گرفت . نصف مهریش مونده. جلو حساب مرده رو بسته بودن. خیلییییییییییی راحت این کارو کرد. خب چ جوری واسه شما نمیشخ؟

طرف الان خونه و ماشین خریده مستقله

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اینک گفتی حتی ب وسایل خونه وابسته ای از عمق وجود درک کردم

شاید باورت نشه حاضرم شوهر عوضیمو بندازم بیرون از خونه فقط کارتاش گ دستمه بمونه و بره با هر آشغالی ک دلش میخواد اما می‌دونم اگه این راهو برم آخرش می‌ره ی زن میگیره میاره تو خونه منم میندازه بیرون وگرنه دلم نمی‌خواد حتی صداشم بشنوم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

نمیدونی چقدر سخته بخدا قسم اگه اینهمه سختی جلو روم نبود همین الان طلاق می‌گرفتم همش بخاطر بچمه بخدا ...

خوددانی ازکحا معلوم ی شوهر بهتر نکنی 

مگه ادم از فرداش خبر داره. 

اشتباهت این بود خیانتش ک اشکار شد از اموالش چیزی. نزدی ب نامت. ک الان ایطور دست خالی بین هوا و زمینی

نظر من اینه خونه ی همین شوهر ی کارو حرفه یاد بگیر. بعد طلاق بگیر. مهریه هم باید بگیری.

سالی ی سکه برا چیمه وقتی طلاقمم نده؟ من دلیل موجه برای طلاق ندارم تو دادگاه حق طلاق با مرده

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اره منم موافقم باهات 😔😔 حالا مادرت حالش چطوره؟

افسرده 

دائم درحال غر زدن  وایراد گرفتن 

بشدت کینه ای 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
شاید باورت نشه حاضرم شوهر عوضیمو بندازم بیرون از خونه فقط کارتاش گ دستمه بمونه و بره با هر آشغالی ک ...

حالا بحث خیانت بین ما نیست اما منم واقعا دلم نمیخاد این زندگی رو

شوهرم خوب نیست اصلا بی محبته بددهنه دست بزن داشت الا جرات نداره بزنه

فامیلاش خوب نیستن

خونه پدرم جایی ندارم وگرنه طلاق میگرفتم بادوتا بچه

خوددانی ازکحا معلوم ی شوهر بهتر نکنی مگه ادم از فرداش خبر داره. اشتباهت این بود خیانتش ک اشکار شد از ...

یعنی من خودم خواستم چیزی بنامم نزنه اون هیچوقت اموال بنام زن نمیکنه ی عوضی آشغاله الهی ک بمیره راحت بشم 

شوهر خوب کجا بود خواهر 

یکی یا مثه شوهر من پولداره و خوشتیپ اما هرزس 

یکی معتاد 

یکی پاکدامن و زشت 

من حاضرم تا آخر عمرم ازدواج نکنم فقط کاش ی شغل پردرآمد داشتم 😔😔 بیشتر از همه نمیتونم از این خونه دل بکنم 😭😭😭

یعنی من خودم خواستم چیزی بنامم نزنه اون هیچوقت اموال بنام زن نمیکنه ی عوضی آشغاله الهی ک بمیره راحت ...

ای عزیز دل کاش بحای وابتسکی به وسایل ب فکر عمر عزیزت بودی ک داره هدر میره با غم وغصه.