2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 41 پست
یه وکیل خوب راهشه فک کنم..

احتمال زیااااااد وکیل گرفته.ولی اون دوست خیلییییی سریع این کارو کرد. شوهرش پولدار بود. کاش اسی هم بتونه

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

یه دعایی چله یی نخوندی نائب بگیر بخونن شاید سر به راه شد..ب نظر من که دوبار ازدواج کردم و ۳۷سالمه طل ...

دقیقا منم خیلیا ک ازدواج دوم کردن بهم گفتن هیچ مرد خوبی گیرت نمیاد حتی بهم گفتن اگه طلاق گرفتی هرگز ازدواج نکن 

من اگه طلاق بگیرم هیچوقت ازدواج نمیکنم چون مطمنم موردای خوبی نمیاد 

خواهرم ک مجرده دوسال ازم کوچیکتره خیلیم خوشگلو خوشتیپه مورد خوب براش نمیاد برا من که ی بچه ام دارم میخواد آدم خوب بیاد؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه وکیل خوب راهشه فک کنم..

خودم قد ی وکیل بلدم قانون همون قانونه چه با وکیل چه بی وکیل دفع قبل ک قهر کردم پولای بابامو برا وکیل هدر دادم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

دقیقا منم خیلیا ک ازدواج دوم کردن بهم گفتن هیچ مرد خوبی گیرت نمیاد حتی بهم گفتن اگه طلاق گرفتی هرگز ...

واقعا دروسته حرفشون من الانم پشیمونم از ازدواج دومم..

باور نمیشه اولی آروم بد دهنم نبود اصلا ولی خیانت میکرد

این شوهرم اصلا اهل خیانت نیس ذاتا ولی ب شدت عصبی و پرخاشگره...واقعا چی بگم..

چرا مهریه نمیدن مگ شوهرت پولداز نیست؟ بخدا قسم ب جان خودم قسم دوستی چند ماه پیش ۶ میلیارد مهریه گرفت ...

ببین من یبار مهریه اجرا گذاشتم سه سال پیش اونموقع الکی قهر کردن سر چیزای بیخود خیانتکار نبود اونموقع

بعد شوهرم زمین داشت ک زمیناش بنام خودش نبود هنوز 

فقط تونستم جلو حساباشو بگیرم ک از شانس بد من اون موقع فقط صد میلیون توشون بود ک اونو دادن بمن منم مقداری شو خرج کردم بقیه رو طلا خریدم 

اون موقع ماشین قبلیشو فروخته بود و منتظر بود ماشین شاسی بلندی ک سفارش داده بود برسه 

همون موقع من قهر کردم فقط این صد تومن گیرم اومد

دیگه شوهرم زرنگ شد شاسی بلنده رو بنام مادرش کرد

زمینارم همین‌طور 

خونه ای هم ک خریدیم تازگیا بنام دخترمه 

دیگه با کارتخوانای خودش کار نکرد هیچوقت 

کارتخوان بنام مادرش و من گرفته 

الان فهمیدی؟

ای عزیز دل کاش بحای وابتسکی به وسایل ب فکر عمر عزیزت بودی ک داره هدر میره با غم وغصه.

الاغم الاغغغغ

بهت پول میده؟هرچی بخای میخره؟

کارتاش دستمه اره

ی مدت پول جمع کن.طلا بخر .ی سرمایه ای.بعد طلاق بگیر.خیانت درست بشو نیست که

خیانت درست بشو نیست حق با توعه واقعا میدونی من ب فکر شوهر کردن نیستم ب فکر سوزوندن شوهر عوضیم نیستم فقط می‌خوام این دردی ک رو دلمه برداشته بشه😭😭 نمیدونم بعد طلاق آروم بشم یا نه بخاطر همین میترسم ریسک کنم 

دلم ب زندگی آروم میخواد بی دغدغه بی استرس بی فکر منفی 

انقد آدم ترسویی ام ک طلا هامم میترسم بفروشم ی کاسبی برا خودم جور کنم میترسم مشتری نداشته باشم ضرر کنم و ...

تنبلم هستم با خودم میگفتم چجوری تو سرمای زمستون و گرمای تابستون برم کار کنم؟؟🥲🥲🥲 خاک تو سرم