2777
2789

خواهرم ۱۹ سالشه دانشجو عه یه پسر پولدار دانشگاهشون از خواهرم خوشش اومده خدایی که شانس آورده خیلی پسره خوبیه ولی خواهرم محل سگ هم بهش نمیده 

پسره هم فکر کرده از حیا این چیزاس اومده خواستگاری میگه بخدا قصد بدی ندارم یه انگشتر برای خواهرم آوردن

بعد خواهرم من داره گریه میکنه برای پسری که دانشجو پزشکی بوده با احساسش بازی کرده هیچ پول و خونه ای هم نداره الان هم پسره زندگی خودش میکنه داره استاد یاری می خونه چیه نمی دونم  😐خره بخدا خواهرم  

هعی😐

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داره برای ازمون دستیاری میخونه✓ 

به خواهرت بگو وقت بازی های احساسی دیگه تموم شده، اون پسر لیاقت تو و اشکهات رو نداره،

اگر خواستگار فعلی اش از نظر اخلاقی مذهبی خوبه، بله رو بدین

وگرنه یه تجربه شخصی اینکه صرفا بخاطر پول، خواهرتون رو مجاب نکنید

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بزن تو سرش ک از جاش بلند نشه دیگ

ریدم تو هر چی عشق عاشقیه زندگی منو همینچیزا تباه کرد

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

خواهرت‌ همسن منه

زوده‌ براش خب 

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
داره برای ازمون دستیاری میخونه✓ به خواهرت بگو وقت بازی های احساسی دیگه تموم شده، اون پسر لیاقت تو و ...

پسره من مذهبی نیستم بخاطر همین پسره هم نباید باشه خانواده پسره مثل خودمون اعتقادی خیلی با ادب خوش اخلاقن 

خواهرت‌ همسن منهزوده‌ براش خب

اوکی عاشق نمی خواد نشه نشه ازدواج نکنه 

ولی اینجوری هم نباشه بعد دانشجو پزشکی مه آرایش کنه نه درس بخونه سده انگار جنازه 

اوکی عاشق نمی خواد نشه نشه ازدواج نکنه ولی اینجوری هم نباشه بعد دانشجو پزشکی مه آرایش کنه نه درس بخو ...

اخی

خب دوسش داره دیگه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
اخیخب دوسش داره دیگه

الان که وسط امتحانا هست یک امتحانش خواهر من نخونده 

حالا همین پسری که خانم دوستش داره دانشجو پزشکیه چند روز پیش مدال فلان گرفت ولی خواهر من غصه اینو میخوره