خواهرم ۱۹ سالشه دانشجو عه یه پسر پولدار دانشگاهشون از خواهرم خوشش اومده خدایی که شانس آورده خیلی پسره خوبیه ولی خواهرم محل سگ هم بهش نمیده
پسره هم فکر کرده از حیا این چیزاس اومده خواستگاری میگه بخدا قصد بدی ندارم یه انگشتر برای خواهرم آوردن
بعد خواهرم من داره گریه میکنه برای پسری که دانشجو پزشکی بوده با احساسش بازی کرده هیچ پول و خونه ای هم نداره الان هم پسره زندگی خودش میکنه داره استاد یاری می خونه چیه نمی دونم 😐خره بخدا خواهرم
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به خواهرت بگو وقت بازی های احساسی دیگه تموم شده، اون پسر لیاقت تو و اشکهات رو نداره،
اگر خواستگار فعلی اش از نظر اخلاقی مذهبی خوبه، بله رو بدین
وگرنه یه تجربه شخصی اینکه صرفا بخاطر پول، خواهرتون رو مجاب نکنید
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
ریدم تو هر چی عشق عاشقیه زندگی منو همینچیزا تباه کرد
|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|