2777
2789
عنوان

تجربتون از دوستی با جنس مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 60 پست
ولی من معتقدم سنتی بهترهتو سنتی خیلی اختیار داری ولی وقتی دوست میشی توی دوران دوستی میتونه کیس های خ ...

منم سنتی بیشتر پسندمه. 

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

خانوما من جدا شدم ۲۴سالمه و معلمم اخلاقمم خوبه خیلی حس تنهایی میکنم بعضی وقتا میگم کی میاد اخه یه دختر مطلقه رو بگیره بنظرتون چه رفتاری انجام بدم کسی میتونه راهنماییم کنه اصلاااا هم دوس ندارم وارد رابطه هایی بشم که فقط وقت بگذرونم نزدیک سه ساله وارد هیج رابطه ایی هم نشدم خواستگارامم کمتر شدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه منم فامیلام اکثرا ازدواجشون سنتی بود اونایی که ازدواج شون سنتی بودن موفق تر از اونایی بودت که قبل ...

اره منم فامیلامون خوب بودن همه حز جن تا که اونم ب خاطر بی عرضگی و ندونم کاریه خودشون بود

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

خانوما من جدا شدم ۲۴سالمه و معلمم اخلاقمم خوبه خیلی حس تنهایی میکنم بعضی وقتا میگم کی میاد اخه یه دخ ...

ازدواج چیه بابا.جوونیتو بکن.

جونیتو بکن، یعنی دقیقا چیکار کنه

خوش بگذرونه از لحظاش استفاده کنه

از این کارت خوشم اومد معلومه مادر یا پدر باسیاستی داشتی که اینطور یاد گرفتی

اره 

فکر کن من سال کنکور باهاش آشنا شدم 

هر کی دیگه بود الان هنوز پشت کنکور بود 

اما من سال کنکور هم درس خوندم دانشگاه دولتی تهران قبول شدم تو کل دوران دانشگاه با اینکه رشتم سخت بود همیشه معدل الف و دانشجو ممتاز بودم 

وقتی درس داشتم اصن چت نمی‌کردم باهاش 

خیلی زود بعد درسمم رفتم سرکار ی جای خیلی خوب 

الان تو سرکار هم شده پروژه دستم باشه تمام حواسم به پروژس 

اونم اون موقع سرباز بود بعد سربازیش ارشد کنترل پرواز دانشگاه تهران قبول شد و کنار هم بزرگ شدیم واقعا 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
شما میری خوشگذرونی تنهایی بیشتر لذت میبری؟

من اره واقعا. نمیدونم چرا

خانوما من جدا شدم ۲۴سالمه و معلمم اخلاقمم خوبه خیلی حس تنهایی میکنم بعضی وقتا میگم کی میاد اخه یه دخ ...

عزیز باورت میشه یا خانم بیوه با دوتا بچه رو یه پسر که مغازه آلات موسیقی  داشت گرفت جوون ، خوب و سربه راه و همه چی دار... اونی که بایدبیاد میاد

فقط از خدا بخواه یه مرد خوب و خوش اخلاق گی ت بیاد

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

البته تنهایی تا منظورت چی باشه. نه با خانواه ی خودم ودوستو اشنا خوش میگذره. حالا منظورم از جوونیتو بکن این بود که هنوز براش دیر نشده. گارد نگیرید. خودمم گفتم که ازدواج کنم بالای بیستو پنج

بعد طلاق، واقعا تنهایی یجور سمه، واسه من که اینطوریه

عه؟ نمیخواستم ناراحتت کنم. عذر خواهم.ایشالله توهم زود تر ازدواج کنی