2777
2789
عنوان

تجربتون از دوستی با جنس مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با ی پسره برای اولین بار درحد 2 یا 3 روز حرف زدم تموم حرفاش جنسی بود کات کردم با اون بعده چند سال الان من با ی اقایی تو رابطم ک واقعا پسرخوبیه کاریه و مهمتر از همه از همون اول دنبال رابطه بی هدف نبود مثل خودم 

تنها دستاوردم اینه ک همشون عین هم نیستن باید از بین مثلا 10 تا هولشون خوب حواستو جمع کنی اون یدونه پسرخوبه رو برداری 

من نمیگم وارد رابطه بشو یا نشو ولی اگ خواستی رابطه ایو با کسی شروع کنی برای شناختش وقت زیادی بزار

دوستی زودگذر و جهت سرگرمی و بی هدف اصلا به درد نمیخوره دو طرف باید هدفشون ازدواج باشه و تلاش کنن واسش این رابطه جذابتره

کلا غلطه دختر قبل از ازدواج با هزارتا آدم دوست باشه 

ولی خب من میگم با یکی باشی تا تهش با اهداف جدی و بهم رسیدن واقعی

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

از نظر من خواستگار سنتی خیلی بهتره از دوستیه

شما چرا. همه بمن میگن دوستی بهتره. من میگم تنهایی از همه چی بهتره😑😂

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

چطور.انگار فقط منم که فامیلام همه سنتی بودن و خودمم قصد ازدواج ندارم. واقعا باید یه عقاب همیشه تنها ...

نه منم فامیلام اکثرا ازدواجشون سنتی بود اونایی که ازدواج شون سنتی بودن موفق تر از اونایی بودت که قبلش دوست بودن

شانسیهخیلی ها با عشق ازدواج کردن و ریدن

دقیقا... بستگی ب خیلی چیزا داره

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

چطور؟ من مجردم خودم البته. قصدم اینه تا اخر عمر تنها بمانممممم🤣🤣💔

منم مجردم چندبار خواستم ازدواج کنم اما خرابکار نشد بخاطر اینکه من نمیتونم با طرف راحت باشم ازش کلی خجالت میکشم مامانم میگه پسر خیلی خوبه اما نمیتونم درک کنه من روم نمیکنه کنارش بشینم

من نداشتم خداروشکر و راضیم هستم از روندم..بالاخره کسی که از اول خدا اونو برات قرار داده پیدات میکنه..تو اگه این راهو انتخاب کردی نذار حرف دیگران تورو مثل خودشون کنه..چون ته دوستی چیز خوبی نیست.خیلیا ضربه خوردن

من تونستم درس و اهدافمو در کنار رابطم مدیریت کنم و خب خیلی خوب بود دوتامون پا به پای هم پیشرفت کردیم

از این کارت خوشم اومد معلومه مادر یا پدر باسیاستی داشتی که اینطور  یاد گرفتی

این نیز بگذرد .....
ازدواج با عشق ی چیز دیگه اس

نه 

سنتی هم اگه درست انجام بشه و قبلش آشنایی خوبی رو سپری کنن اوکیه

اما نه از این سنتیا که طرف تو ۱۰۰۰ تا خونه رفته

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
شما چرا. همه بمن میگن دوستی بهتره. من میگم تنهایی از همه چی بهتره😑😂

ولی من معتقدم سنتی بهتره

تو سنتی خیلی اختیار داری ولی وقتی دوست میشی توی دوران دوستی میتونه کیس های خوبی بیاد ولی دیگه حق انتخاب نداری هیچ بعدش که میبینی همون پارتنرت یه ایرادایی داره نمیتونی کاری کنی چون انتخاب خودت بودخ

منم مجردم چندبار خواستم ازدواج کنم اما خرابکار نشد بخاطر اینکه من نمیتونم با طرف راحت باشم ازش کلی خ ...

من این مشکلاتو ندارم بر عکس خیلیم پروعم. ولی کلا ازدواجی نیستم بکنم هم تو سن بیستو پنج ب بعد